Monday, September 19, 2011

Datingtips For Ending A Relationship

Avslutte et forhold er aldri enkelt. Når du føler at du må avslutte et forhold folk flest synes det er utfordrende som de har følelser overfor sin partner og ikke ønsker å skade dem.

Oftere enn ikke, bryte opp er så hardt på den personen som slutter forholdet som det er på den personen som blir brutt opp med. Innse at en person er å bryte opp har ingenting å gjøre med å bry seg om en annen person. Bry seg om noen og ønsker et forhold er ikke det samme.

Flertallet av menneskene på denne planeten liker ikke å såre andre, særlig noen de har vært nær. Skyldfølelse har blitt brukt oftere enn ikke å holde forholdet sammen. Kjemp denne trangen og tro på deg selv.! Når du tillater skyldfølelse som en måte å stoppe en break up du ikke bare jukse deg ut av å ha et godt og ekte forhold, vil du skape harme mot den andre personen som kan føre til økt smerte og hjerte verke i fremtiden. Hvorfor skulle du ønske å være sammen med noen som får deg til å føle seg dårlig ved at du kan føle deg skyldig? Respekter deg selv!.

En mann skulle avslutte grasiøst ved å planlegge de bryte opp, for å minimere sorg forårsaket hans partner

Ikke bare ignorere hennes håper hun vil legge merke til og gå bort. Du har kanskje lært litt om push / pull som et begrep vi bruker i forførelsen. Det har en tendens til bare å bringe noen i nærmere. Som er det motsatte av hva du ønsker.

. Det jeg tror du er et flott jente og jeg ikke du fortjener linje vil virke ok for henne i starten, men senere vil hun begynne å mislike det. Hun kunne også gå inn på hvordan du fortjener henne og prøver å overbevise deg.

Ærlighet er virkelig den beste politikken. Behandling av forholdet, og personen med respekt og verdighet hjelper myke slaget.

h / pull som et begrep vi bruker i forførelsen. Det har en tendens til bare å bringe noen i nærmere. Som er det motsatte av hva du ønsker.

. Det jeg tror du er et flott jente og jeg ikke du fortjener linje vil virke ok for henne i starten, men senere vil hun begynne å mislike det. Hun kunne også gå inn på hvordan du fortjener henne og prøver å overbevise deg.

Ærlighet er virkelig den beste politikken. Behandling av forholdet, og personen med respekt og verdighet hjelper myke slaget.

Når du bryter opp, gjør det i egen person. Vis litt integritet og oppriktighet å fortelle henne at forholdet isn't't noe sted. I våre verksteder lærer vi hvordan verbal kommunikasjon er bare 7% av den totale kommunikasjonen mellom mennesker. Hvis hun ser også avstengt kroppsspråk det vil være lettere for stengning for henne til slutt.

Fortelle noen du er å bryte opp i person er aldri enkelt, men du skylder det til henne å bryte nyheten til henne personlig. Dette betyr ikke på telefonen, definitivt ikke over e-post, men heller, ansikt til ansikt hvor hun kan få øyekontakt og lese kroppsspråk. Den universelle linje av "vi trenger å snakke." Bør gis på forhånd. Dette gjør henne til å forberede seg for det som kommer og hjelper myker blåse litt. Ikke legg for mye tid mellom "Vi må snakke", og faktisk samlivsbrudd som ventetid i mellom er veldig ubehagelig hvis forsinket lang.

På å gjøre noen undersøkelser på dette leste jeg et forslag om å bryte opp i nøyaktig samme sted du møtte hvis mulig. Dette er å antyde at forholdet har fullført en sirkel. Et sted hvor hun har mange gode minner kan hjelpe nøytralisere noen av de nye triste seg.

Avslutte et forhold betyr grasiøst talende våre stykke uten skyld eller dom, og ikke ta ansvar for andres følelser. Det er viktig å få øyekontakt, og gi kroppsspråk som er åpent mens du kommuniserer (som antyder Du er veldig åpen for hva du sier) enn å gi avstengt kroppsspråk etter endt brikken din. Foreslå at du ikke er åpne for å høre noe annet. Si din ord oppriktig, la ikke rom for tvil, og aldri ned igjen, spesielt når hun begynner å gråte og du føler deg fryktelig.

No comments:

Post a Comment