Sunday, September 25, 2011

Surviving Etter Skilsmisse Din

Hvis du viser en skilsmisse det verste av ekteskapet, være tålmodig for å se det endelige resultatet og se etter rutine som har blitt problemet. Og hvis filing for skilsmisse er enda mer enn de verste, kan du være i sjokk for kommende uker, måneder eller år.

Dette er fordi en skilsmisse forbruker livet ditt, bestemme hvem du er, spesielt når du har en tittel som "skilt" eller "singel" (igjen). Dette kan være vanskeligere for deg og du finner det vanskelig å gå videre med livet ditt. Enkle ting, som å gå handle der du pleide å gå med (ex) mann kunne stikk deg med tanken.

Skilsmisse kan være noe voksne kan lett forstå, men barn kan ikke være klar til å vite om det ennå. Det er så mange aktiviteter som inkluderer dine barn mens du kanskje går glipp av å snakke med ektefellen din om. Eller du kan gå glipp sitte under treet sammen, eller vil du tenker "hva om" for resten av livet. Selv om dette ikke skulle skje, må du lære å håndtere det som best du kan.

Den beste måten å helbrede din knust hjerte er å prøve å gå videre med livet ditt. Du sannsynligvis ikke har mye tid til å gjøre ting du ønsker, mens i et ekteskap. Prøv å tenke positivt at du nå kan få tid til å gjøre ting du pleide å drømme om og trenger ikke å bekymre deg for hva din (ex) mann ville tenke på det. Dermed vil ofte skilt individer ikke vende tilbake til sine foreldres hjem, men lever på sine egne og gjøre ting de aldri har en mulighet til å gjøre.

Og hvis du ikke har barn, hva med å flytte ut byen, og dette kan hjelpe deg å gå videre lett, da det kan være vanskelig å leve i samme tid som ektefellens. Du kan også ha en veldig god ferie som du pleide å drømme og snakket om. Nå er det perfekte tidspunktet å gjøre det.

Skilsmisse kan være vanskelig for deg, men det er ikke en dødsdom, i stedet, det kan kunngjøre deg et nytt liv setning, og du kan finne det du ekstremt nyte å være singel. Dermed mange voksne etter skilsmissen deres aldri gifte seg igjen som de liker å leve selvstendig som en singel.

No comments:

Post a Comment