Thursday, September 29, 2011

Hvordan finne ut om du har et godt forhold

Stopp Din Skilsmisse og lagre Ekteskap

Hvordan vet du hvis du er i et godt forhold? De fleste av oss vet når vi gjør en god jobb på jobb, men de fleste kan ikke fortelle om de er i et godt forhold eller ikke.

Kan du?

Hvis du ikke kan du kan lære å fortelle om du er i et godt forhold. Bedre ennå, trenger du ikke å vente og se over lang tid hvis du og partneren din vil gjøre hverandre lykkelig eller ulykkelig nedover veien.

Uansett hvilket stadium av forholdet du er i, kan du ta dens puls akkurat nå og kunne fortelle om den blomstrende, syke og trenger hjelp, eller om det er hinsides hjelp og behov for å avslutte.

Først forstår at følelser er ikke alltid et godt barometer på om du er i et godt forhold eller ikke. Innse at et godt forhold er ikke alltid handler om kjærlighet.

Er ikke kjærlighet viktig i et godt forhold?

Vel, det er og det er ikke. Folk kommer inn i forhold til å føle deg bra eller fordi de er forelsket, eller slik de tror. Men i virkeligheten, får hver person inn i et forhold for å møte et komplekst sett av dypere personlige behov som forståelse, kameratskap, godkjenning og å gi og motta kjærlighet.

Mange er forelsket i hverandre og likevel ha et dårlig forhold. Dette er svært vanlig. Folk bo i dårlige forhold og ekteskap fordi de er Lovesick enn sin partner ennå ikke slippe taket.

Samtidig er folk i gode relasjoner noen ganger føler seg dårlige og tror det er forholdet som gjør dem føle seg dårlig. For eksempel, hvem av oss ikke har vært med noen som virker dypt forelsket i oss, og likevel kjører? Det kan være et godt forhold til den personen kjører fra, men en som gjorde ham eller henne til å føle frykt for intimitet.

Dette er grunnen til dine følelser er ikke alltid en god dommer om du er i et godt forhold eller ikke. Ta en titt på forholdene der du finner deg selv for å begynne å finne ut hva som er et godt forhold og hva som ikke.

No comments:

Post a Comment