Thursday, October 13, 2011

10 tegn du får Dumped

Er ditt forhold on the rocks? Å ha noen problemer med dekoding disse skjulte meldinger partneren din gir deg. Her er 10 tegn du er på vei ut døren. Vi hater å være de å bryte det til deg, men noen måtte gjøre det.

1. Din signifikante andre er (SO) venner begynne å handle fjernt mot deg. Hvis det er en plutselig endring i holdningen sin mot deg, så det er en ganske god anelse om de vet noe du ikke kjenner.

2. Din SO ikke lytter til deg. Og når jeg sier hører ikke deg, jeg mener nesten aldri lytter til deg (alle har dager da de ikke er de beste lytterne). Vanligvis blir dette tydelig når du prøver å minne dem om hva du sa, og de har ingen anelse hva du snakker om.

3. Det er så plutselig travelt hele tiden. Hvis de virkelig brydde de ville være å gjøre tid for deg!

4. Lies, selv små. Ofte betyr dette at de begynner et nett av løgner for å dekke opp den ene tingen de ikke vil du skal vite om.

5. Din holder SO du venter. Det betyr ikke engang uansett i hvilken forstand. Fra vedtak om planer, for å kjøre for sent til en dato, å ikke ringe når de sa de ville.

Seks. En god gammel klapp på pakningen. Ifølge mange behavioral psykolog et klapp på ryggen under en klem er et tegn på uro.

7. Din SO plukke dumt kamper. Som du legger setet ned igjen eller tygge på tyggegummi til høyt. Plukke mindre slåsskamper er et tegn på følelsesmessig ubehag i et forhold.

8. Din unngår SO snakker om fremtiden, selv den umiddelbare fremtid, slik som planene for neste tirsdag.

9. Det er en dramatisk endring i SO seksuelle atferd. Mens det kan være et tegn på utsiden stress, mer ofte enn ikke det er et tegn du er i ferd med å få den gamle heave ho.

10. Enhver setning som begynner med "vi trenger å snakke" eller "det er ikke deg det meg" ganske mye betyr at du bør pakke kofferten og flytte på.

Denne listen er ikke all inclusive, men det vil forhåpentligvis hjelpe deg med å dekode noe mystisk oppførsel.

No comments:

Post a Comment