Sunday, October 2, 2011

Du er på vei til skilsmisse?

Ekteskapet er en av de mest hellige institusjoner i livet. Det bør respekteres og gis betydning. Men det er trist å si at i dag, mange av par har en tendens til å glemme hellighet ekteskapet. Flere og flere par velger for skilsmisse i stedet for å prøve å finne ut av det sammen. De tar den praktiske veien ut. De fleste par glemmer at livet som mann og kone tar tid og krefter.

Par tendens til å oppdage for sent at de er på vei til skilsmisse. De ser ikke de tidlige varseltegn som fører dem til den uheldige tiden de befinner seg i. Par bør være klar over at ekteskap ikke dø over natten. Mesteparten av tiden, kan den langsomme ødeleggelsen av et ekteskap kommer etter litt etter litt over tid. En misforståelse her og der og par plutselig finner seg sjelden å snakke med hverandre. Snart nok, kan de også finne seg å hate hverandre før de har gjort opp sin mening om at kjærligheten mellom dem er gått tapt.

Ideelt sett, dersom det oppstår problemer i ekteskapet ditt, bør du og din ektefelle kunne svare på problemer raskt og på utbruddet før de forårsaker alvorlig skade på forholdet. Dere begge kan da velge å enten arbeide ting ut og forbli gift, eller lage en gjensidig beslutning om å skille eller få skilt. Når du har ekteskapsproblemer om store eller små, jo raskere du innse fakta og avgjøre hva de skal gjøre om dem, jo ​​bedre du sjansene er på bor gift. Ignorerer selv de minste problemene når de kommer vil ikke gjøre dem gå bort. Nesten alltid, vil de sannsynligvis enda verre. Å være pessimistisk av hva som skjer til ekteskap er et tidlig tegn på at skilsmisse kan bli en sannsynlighet.

Et annet avslørende tegn på at ekteskapet er overskriften for skilsmisse er hyppige konflikter. Når du ser deg selv replaying gamle argumenter og gjenoppleve de gamle gjør vondt, så deres ekteskap kan være i trøbbel. Plutselig sinne og gråt synes å være den rekkefølgen av dagen. Slike reaksjoner kan umiddelbart slå små problemer til store og vil føre til at du mister alle perspektiv når det kommer til din partner og ditt ekteskap. Med følelser ute av kontroll, blir det stadig vanskeligere å realistisk vurdere alle alternativene du har for å håndtere ditt ekteskap problemer. Du og din ektefelle bør innse hvor ille at forholdet har blitt for å bringe litt objektivitet og sunn fornuft til din situasjon.

Det er mange andre tegn som du bør se opp for å vite at ditt ekteskap er på vei mot den fryktede skilsmisse. Ett av skiltene kan vise på hva du føler om din ektefelle. Når du tror at din ektefelle bare ikke kan gjøre noe riktig lenger, så noe kan allerede gå galt. Flere så når du kjemper hele tiden.

ourself replaying gamle argumenter og gjenoppleve de gamle gjør vondt, så deres ekteskap kan være i trøbbel. Plutselig sinne og gråt synes å være den rekkefølgen av dagen. Slike reaksjoner kan umiddelbart slå små problemer til store og vil føre til at du mister alle perspektiv når det kommer til din partner og ditt ekteskap. Med følelser ute av kontroll, blir det stadig vanskeligere å realistisk vurdere alle alternativene du har for å håndtere ditt ekteskap problemer. Du og din ektefelle bør innse hvor ille at forholdet har blitt for å bringe litt objektivitet og sunn fornuft til din situasjon.

Det er mange andre tegn som du bør se opp for å vite at ditt ekteskap er på vei mot den fryktede skilsmisse. Ett av skiltene kan vise på hva du føler om din ektefelle. Når du tror at din ektefelle bare ikke kan gjøre noe riktig lenger, så noe kan allerede gå galt. Flere så når du kjemper hele tiden.

En mer alvorlig tegn ville være hvis du har mistet viljen til å løse dine ekteskapsproblemer. Du har en eller annen måte gitt til den situasjonen som du nå har tanker om skilsmisse. Den tålmodighet og kjærlighet du føler for hverandre er blitt erstattet av harme og forakt. Disse skiltene blir mer og mer alvorlig når du prøver så mye som mulig for å unngå å bli sammen. Den mest ødeleggende tegn på alle ville være hvis en eller begge av dere nå har en affære eller å ha tanker om det.

Hvis du begynner å se disse tegnene, er det ingen grunn til panikk. Hvis du oppdager at selv viser noen av disse egenskapene, er du ikke nødvendigvis ledet til skilsmisse domstol. Det bør imidlertid være en årsak til bekymring og det er tid for deg og din ektefelle å vurdere alternativene og bestemmer hva de skal gjøre videre. Timing er alt når ekteskapet er i ferd med å falle fra hverandre. Ikke vent til ditt ekteskap er ødelagt hinsides reparasjon for å få profesjonell hjelp.

Alt vil avhenge av hvor dype sårene har blitt utdelt. Det er alltid lettere å behandle et sår når det er fortsatt liten. Venter på det å bli større før du gjør noe for å behandle det vil ta tid. Det samme gjelder med å prøve å gjøre ekteskapet fungerer. Når par er i stand til å se veien fremover og akte på varselsignaler tidlig, er det større sjanse for dem å gjøre sine ekteskap arbeid. Jo dypere sår, desto lengre tid og den innsatsen som trengs for å unngå skilsmisse. I denne fasen, bør begge par har den sterke beslutning om å gjøre det arbeidet ut. Først da vil de lykkes i å kunne gi plass for helbredelse, tilgivelse og gjøre sine bånd siste.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete