Friday, October 14, 2011

Tristhet Of Love

Klikk hvilken som helst nettside som snakker av tristhet av kjærlighet. Du vil få fuktige øyne etter en tid. Anførselstegn av noen folk om sorgen de føler etter å ha tapt kjærlighet er svært følelsesmessig banebrytende. Hvorfor skal elske bringe så mye tristhet? Når en kjær går for noen andre, hvorfor føler de fleste av oss ødelagte? For mange av oss er det en jord risting opplevelse. Hva var ren nytelse blir til absolutt smerte som er uutholdelig.

Hvorfor elsker mistet bringer så mye tristhet? En elsker gråter hennes / hans øyne tørre med tristhet, men sorgen ikke går bort. Jo mer man forsøker å unngå å tenke på tapt kjærlighet, jo flere minner kommer tilbake. Hver flekk hvor du delte noe, hver vei der du gikk sammen, hver hendelse som du har delt, de alle blir dype sår som aldri leges. De tar bort essensen av å leve. De etterlater en evig fortapt i tristhet med en ensomhet som nekter å forsvinne.

Hva tror folk som forlater sin elskerinne gjøre etter å ha forlatt? Jeg har ingen anelse på det. Men jeg vet ett faktum. Slike beist forsøker å rettferdiggjøre sine handlinger på mange måter. Dette er deres måte å fortelle sin egen samvittighet at det de gjorde var riktig. Selv om de rettferdiggjør på mange måter, jeg lurer på om de noensinne er fornøyd med sine egne forklaringer? En stor fordel slike mennesker som forlater et liv trist er - De avgang etter å gi så mye smerte at den som er igjen har noe ønske eller energi til å gå tilbake til dem og spørre-Hvorfor? For å møte ens tapt kjærlighet igjen kan bli svært skremmende på grunn av smertene gitt før. Man kan begynne svetter ved tanken.

Etter å vite om dette tristhet, kan jeg bare si at man føler at døden er bedre enn å leve med slike tristhet. Livet blir umulig. Da er det ingen måte å straffe på udyrene som forlater et liv knust, er den eneste bønnen man kan gjøre - Gud, vennligst la henne / ham vite om hva hun / han gjorde. Vennligst be henne / ham til å omvende seg og komme tilbake.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete