Monday, November 14, 2011

Hvordan håndtere fornærmende ektefeller når får en skilsmisse

Grunnen til skilsmisse for begge parter er vanligvis likegyldige, uansett hvordan uttalelsene er laget i domstolen rom selv om din ektefelle har blitt fysisk eller psykisk fornærmende, faktisk, grunnen er fordi du har ulike meninger fra hverandre. Hvis din ektefelle ønsker å misbruk deg, men du ønsker ikke å bli misbrukt, må du ha 'uforsonlige forskjeller'. Hvis misbruk kan brukes hvis du ikke har en gutt, hvor om hevde noe Generelt, for eksempel uforsonlige forskjeller Hvis du har barn?


Fornærmende ektefeller kan vanligvis bli ekstremt farlig når blir sitert misbrukt. Derfor må du være klar med noen uunngåelig omstendigheter når du trenger til skilsmisse ved å oppgi vinnerens misbruk. For eksempel, kan prøver å holde en politiet post om din innenlands vold, deretter forestillingen om misbruk føre deg til en skilsmisse som du ønsker.


Imidlertid, hvis din barn er involvert i skilsmisse, skikkelig hensyn og bekymring må gis. Selv om det er årsaken du hevder i retten om en skilsmisse på grunn av innenlandske misbruk, har du ikke mentalt vondt din barn ved å gi detaljer i en åpen rettssal til alle vitner. Prøv å opprettholde noen prides og hindre at barn fra smertefulle detaljer.


Mens misbruk har blitt en vanlig årsak til en skilsmisse og et problem i ekteskap i disse årene, må foreldre som voksne handle ansvar. I de fleste tilfeller fornærmende ekteskap eskalere over en tidsperiode og når det begynner, det vanligvis aldri stopper. Dermed, hvis du bekymring som ditt forhold å slå fornærmende, handle smart, for ved å forlate forholdet umiddelbart. Ellers, jo lenger du vent, desto vanskeligere blir det for å avslutte forholdet.


Misbrukt ektefeller kan fastslå forskjellene hvis de avslutter bryllupet umiddelbart etter at misbruk oppstod, i særlig når rapporten er gjort til politiet. Hvis barna deres engasjere seg, være smart, vedrørende om barnas rente.


Misbruk vil ikke være å anse som en misbruk, dermed, prøve å har en stille forlate og ber om hjelp fra utenfor folk, som fra fellesskapet, din familie eller venner. Hvis du har en betrodd venn, kan du spørre dem til å be din ektefelle å endre deres sinn, oppretter ikke en krig.


Men hvis u vil gjerne skilsmisse med din ektefelle på grunn av misbruk, det må gjøres raskt og samtidig unngå smerter for begge parter. Selv om du er så sint og vil skilsmisse, for å kunne flau din ektefelle, åpne ikke spille tåpelig triks, men prøver å holde blir med godhet i stedet for med bitterhet. Hvis u vil gjerne ha en trygg skilsmisse, handle trygt. Ellers er du deretter oppretter en krig mellom både deg og ofte du vil ende opp blaming selv!

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete