Monday, August 27, 2012

3 Positivt skritt For å komme tilbake sammen etter en pause

Hvordan føler du deg etter bare å bryte med din ex? Er du interessert i å få tilbake sammen etter en pause? Komme tilbake sammen etter en pause er mulig hvis du virkelig ønsker å gjøre det skje. Hvis du virkelig elsker den andre personen og vil rekindle ting, er det noen betraktninger som du må gjøre. Begynne å tenke nøye om å komme tilbake sammen etter en pause, og du vil bli påminnet om hva som forårsaket forholdet å bryte opp i utgangspunktet. Hva vil du gjøre for å rekindle at gammel flamme?


Det kan føles som den beste måten å starte komme tilbake sammen etter en pause er å ringe din ex og tigge for deres avkastning. Feil! Dette er ikke veien å gå! Du kan tro at den beste løsningen er å låse deg selv i ditt hjem og gråte til du har kjørt ut av tårer. Dette er ikke det heller! Hvis du er seriøs om å få tilbake sammen etter en pause opp, er det en bedre vei å gå.


Her er tre beste fremgangsmåten som du kan bruke for å komme tilbake sammen etter en pause!


1 - Komme tilbake sammen etter en pause opp betyr å akseptere at hva skjedde, happened.


Det kan være vanskelig for deg å godta at breakup skjedde, men du kan ikke fortsette forholdet måten kommer. Du må godta at breakup skjedde slik at du kan arbeide på fornye ting. Komme tilbake sammen etter en pause opp betyr ending opprinnelige forholdet og deretter starte nye snarere enn prøver å rekindle ting på samme måte som de var før.


2 - Komme tilbake sammen etter en pause begynner ikke med ringer din ex!


Ikke Ring din ex når du arbeider på å få tilbake sammen etter en pause opp. La ting avkjølt, kontrollere dine følelser og arbeide på tenkning om hva har skjedd med føre til pause opp. Komme tilbake kommer sammen etter en pause opp til å kreve å finne ut hva som gikk galt og he det før du samtale. Arbeide med å forbedre forholdet i tankene dine, og ikke ringe din ex før ting har normalisert i ditt hjerte og hodet.


3 - Komme tilbake sammen etter en pause opp betyr planlegging for riktig timing.


En gang du du føler du er mer forberedt for å komme tilbake sammen etter en pause opp, du kan begynne å planlegge hvor og hvordan av den. Innen du er forberedt på å rekindle ting, vil du ha en mye bedre idé om enten du er fortsatt i kjærlighet med ham eller henne eller ikke som tilfellet kan være. Siden alt er nå avsluttet, ikke falle i en felle og bekymre deg om hvem som er på feil. I stedet fokusere bare på å få tilbake sammen etter en pause opp med positive i tankene. Begynner med uformell samtale, en stor vennskap, og la ting gå derfra. Hvis du tar ting sakte og behandle dem positivt, kan komme tilbake sammen etter en pause opp er enklere enn du tenke.

No comments:

Post a Comment