Friday, August 24, 2012

Gjør opp med din Ex

Mange mennesker som har gått gjennom en breakup føler at det de trenger å gjøre for å gjøre opp med sine ex er bare å jobbe hardt nok ved å overbevise dem om at de burde være sammen.


De telefonen, og de tekst, og de snakke med sine ex familie og venner. De tigge, de be om unnskyldning, og de gjør alle typer løfter. Og de ikke kan forstå når det synes å presse sine ex enda lenger unna.


Alle disse overbevisende metoder kan ses av din ex som en måte å prøver å manipulere eller kontrollere dem. Ingen liker å føle manipulert. Og absolutt ingen ønsker å føle seg de er manipulert tilbake i en relasjon.


Det kan gå mot alle dine instinkter, men når din ex ønsker å være borte fra deg, du må la dem gå. Du har å gi dem frihet til å gå hvis du ønsker dem til å komme tilbake. Du har sikkert hørt si: "Hvis du elsker noe og deretter sette den gratis. Hvis det kommer tilbake til deg er det din. Hvis den ikke kommer tilbake, så var det aldri din".


Gi din ex frihet til å gjøre sine egne valg. Hvis de er bare med deg fordi de føler de må være så det er ikke veldig oppfylle er det? Og du fortjener å være med noen som virkelig ønsker å være med deg.


Gi dem frihet til valg, betyr det at du er enig med breakup. Du gjør ikke dem føler meg skyldig. Du er rolig om hele greia (eller i det minste gi utseendet til å være rolig om hele greia). Når du er rundt dem handle du trygg, ikke desperat.


Faktisk, kan denne lille pause fra hverandre være en god ting. Du kan komme til å innse hva du virkelig verdsatt om hverandre og hva du går glipp av. Kanskje innse du at du ikke har gjort forholdet en prioritet i fortiden, men du bestemmer deg for at dette er noe verdt å gjøre i fremtiden.


Så, når din ex har noen plass, og føler seg fritt til å velge, deretter du ønsker dem å velge deg, rett? Det kan være en veldig vanskelig ting å balansere. Du elsker dem, men du gi dem plass. Du vil være med dem, men du må vente før de bestemmer seg de vil være med deg.


Du holde deg ser bra og følelsen god slik at de vil føle seg at tiltrekning til deg igjen. Selv om breakup kan være veldig vanskelig for deg, kan du ikke la deg gå – ikke fysisk eller følelsesmessig.


Selv om denne personen er en veldig viktig del av livet, er de ikke livet ditt. Fyll tid med masse flotte aktiviteter som bygger du opp, og at du nyte. Ikke gi inntrykk av at din lykke avhenger dem. Det er for tung en byrde å sette på noen. Og igjen, som kan ses på som en annen form for manipulering.


Folk vil bare hva de ikke har. Så du er tilgjengelig, men du er ikke desperat. Du har et fullstendig og tilfredsstillende liv utenfor ditt forhold til dem. Husk, det er din tillit som vil tiltrekke seg dem tilbake. Hvis du leter etter flere ideer av denne typen kan du sjekke ut en eBok kalt "The Magic av gjør opp" som du finner på http://relationshiphelp4u.com

No comments:

Post a Comment