Thursday, August 23, 2012

Hvordan komme tilbake for Ex-� første skritt

Hvis du har hatt en oppfyller forholdet med din ex i siste, så du sannsynligvis håper å komme tilbake i en relasjon med dem. Du har sannsynligvis investert mye av din tid, kanskje penger, og absolutt følelser inn denne andre personen. Bare fordi en person sier det er over betyr ikke at all kjærlighet er borte.


Hvis du har vært i en relasjon i en tidsperiode, så sjansene er som har du delt noen gode tider sammen. Du må ha gode minner som ikke kan glemmes raskt. (Ellers du sannsynligvis ville ikke velge å være i forhold til denne personen – rett?)


Selv om din ex er sint og ikke synes å huske noen av de gode tidene akkurat nå, kan det ikke være for sent å lagre ditt forhold. Selv om du har skilt lag over tid, og ikke har gjort ditt forhold en prioritet i fortiden, kan det fortsatt være håp for ditt forhold - Hvis du er villig til å sette i arbeid. Ja, du kan ha håp for relasjonen selv om du synes å være eneste som er interessert i å lagre det akkurat nå.


Må du føler denne følelse av håp. Ikke gi hopelessness og fortvilelse. De negative følelser vil gjøre noe for deg, og de sikkert ikke vil tiltrekke partneren tilbake til deg. Måten du tenker på situasjonen vil trolig ha mer innflytelse på hva som skjer neste enn noen handlinger.


Så, den første tingen du trenger å gjøre er fokus på deg selv. Ta en god titt på holdninger og dine handlinger i relasjonen. Er du typen person som du ønsker å ha en relasjon med? Er du gi og forgiving? Du oppløfte andre og gjøre dem føles bra om seg selv når de er med deg? Du oppmuntre og kompliment andre?


Dette er ikke nødvendigvis om personlighet. Hvorfor vil du endre din personlighet når åpenbart det er noe som du hadde da du først tiltrukket partneren? Og dessuten, du bør ikke forventes å endre din personlighet for alle.


Så, hvis jeg ikke snakker om personlighet deretter hva jeg mener? Jeg snakker om måten du behandler andre. Hvis du har vært en negativ person i siste (eller hvis du har tillatt deg selv å bli negativ over tid, kanskje på grunn av stress i forholdet) er det første du må gjøre fokus på de gode tingene i livet ditt. Konsentrere seg om hva du har og være takknemlig for det stedet klagende om hva du ikke har. Praksis å være takknemlig, og du vil bli mer positiv.


Dette er en kvalitet vil gjøre deg mer attraktivt for alle. Det kan høres enkelt, men det vil kreve noe innsats. Forhåpentligvis er en idé som du velger å prøve, og det kan være en endring som får din ex oppmerksomhet.

No comments:

Post a Comment