Friday, August 31, 2012

Hvordan å reagere etter pause opp til Get Ex ryggen

Å vite hva de skal gjøre når en pause opp er et stort problem for alle. Slutten av et forhold uansett hvor sterk vi tror vi er, la oss uforberedt, forvirret og vondt. Hvordan å reagere? Hva jeg skal si? Hva er den beste tingen å gjøre?


Første tingen å gjøre er roe ned og stopper gav dine følelser tar over. En trygg holdning er mye mer fordelaktig, og hvis du handle med grunn ting vil slå i din favør.Hvis du lære å reagere etter en pause opp, og blir oppmerksom på hvordan å ikke Press forholdet enda lenger, så får din ex tilbake blir enklere enn noen gang.


Neste hva du trenger å gjøre er å unngå viser din ex for mye smerte og drama. Ikke prøv å overbevise din ex av din kjærlighet eller tigge sympati, fordi du ikke sannsynligvis vil få det på denne måten. Selv om du tenker på din ex hvert eneste øyeblikk avstå fra ringer hele tiden eller gråte ut din smerte. Oppføre seg slik du godtok situasjonen som det er.


Hvordan denne holdningen vil hjelpe deg? Først av alt din ex vil beundre denne holdningen, og vil respektere deg mer for det. Sekund, vil du ha mer selvtillit tillit og selv esteem, så nødvendig å håndtere en pause opp.


Ennå, må du kanskje noe støtte for å hjelpe deg med å komme seg gjennom dagen. For dette kan du finne komfort i dine beste venner. Ikke bo alene sorg og ikke synke inn i depresjon, men prøver å være sosialt aktiv. Henge med venner, gå ut mer enn vanlig, opptar tankene dine med en hobby. Være sterk og lar alle vite at du kan stå egne.


Og viktigst av alt du trenger å la ting avkjølt. De sterke følelsene forbundet med en pause opp trenger tid til å roe ned. Du både trenger tid til å tenke på hva brakt deg her og revurdere dine følelser. Gode minner begynner å komme tilbake når du er fra hverandre, og de dårlige tingene stoppe ser så ille. Du starter manglende hverandre og alle gode ting du hadde i ditt forhold.


Vei tilbake inn i forholdet til slutt bør utføres forsiktig og gradvis. Som du gjorde når du første gang møtte. Hva du vil være sikker på er at din ex forstå at du godtok pause opp, kan takle det på en måte som er moden, og hva du virkelig omsorg for akkurat nå er hans/hennes velvære.
Det bør være en masse vennlige, vennskapelige samtaler og nok tid for både til å tenke godt nok om ditt forhold.


Du kommer til å komme tilbake sammen som voksne som er moden og ansvarlig, og kontroller at du ikke gjenta feilene som forårsaket pause opp i utgangspunktet.


Få tilbake sammen er ikke lett eller enkle, men det kan gjøres. Etter denne enkle trinn, men enda viktigere, lytte til hjertet ditt vil hjelpe deg reparere ditt forhold og få din ex tilbake...

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete