Thursday, August 30, 2012

Er å bryte opp på slutten av et forhold?

Det er ingenting du kan gjøre for å unngå smerte og frustrasjon når du har til å møte en pause opp. Spesielt hvis du følte ekte kjærlighet og regnet på at forholdet. Det er mange tips og råd overalt om hvordan å reparere en ødelagt hjerte, hvordan overleve en pause opp, healing et sønderknust hjerte og så videre. Men hva om å få din ex tilbake for godt? Du vurdere dette?


Selv om en breakup med din kjæreste kan være virkelig deprimerende, trenger det ikke å bety at forholdet er over.


Jeg vet at sannsynligvis på dette punktet får din ex tilbake synes umulig å du. Kan det være fordi grunn av bryte opp er virkelig alvorlig, fordi han er allerede med noen andre eller bare fordi du tror ikke han elsker deg lenger. Eller, som er det meste tilfelle, fordi du ikke kjenner noen grunnleggende ting om menneskelige relasjoner, spesielt om kjærlighet relasjoner.


Du har sannsynligvis vært søker for å se hvordan andre arbeider med pause-ups, og selv hvordan å lagre ditt forhold. Jeg vet at hver eneste og broren har noen gratis tips eller råd for å tilby. Min eneste bekymring er imidlertid at de fleste av dem er vanlig tenåring metoder for å gjøre din ex sjalu, spille hardt å få eller få selv, og de kan ikke hjelpe deg, eller enda verre, kan ødelegge sjansene for å få din ex tilbake. Hvis ditt forhold er viktig for anbefales du godt være forsiktig med disse tipsene.


På den andre siden å gjøre opp og få andre er sjansen mye mer oppnåelige en alvorlig metode basert på menneskelig atferd observasjoner. Fordi som andre menneskelig atferd, kjærlighet relasjoner følger samme grunnleggende regler, er mesteparten av tiden forutsigbare og overraskende kontrollerbar. Selvfølgelig, de fleste av oss er ikke klar over dette faktum, men ikke desto mindre vi alle følge reglene ubetinget.


Uansett hva som er årsaken av din bryte opp, selv om det synes håpløs til deg, det er bevist verktøy for å få din ex tilbake til deg og har en lykkelig, varig forhold. Er bare et spørsmål om å forstå forholdet dynamikk og bruke det til din egen fordel. Høyre gjør opp metoden vil vise deg hva du skal gjøre i tilfelle utroskap, eller hvis er bare et spørsmål om tap av interesse og lidenskap. Vil du vite det fantastiske (og fortsatt hemmelig!) én tingen som hver mann eller kvinne ønsker for mer enn noe annet, og hvordan å gi den til din ex gjør ham alltid din. En riktig veiledning vil hjelpe deg med å finne den beste måten-hvordan å fastsette din relasjon, fra det første trinnet i å etablere kontakt igjen opp til å gjøre opp og blir et lykkelig ektepar. Det vil gi deg kraftige psykologiske verktøy til å bli den viktigste personen i hele verden for din ex.


Så sier jeg ikke at et sønderknust hjerte kan ikke helbrede i tid, og du aldri vil elske igjen. Jeg sier bare at før lære å leve med en uunngåelig heartache, bør du være sikker på at du gjorde alt som er mulig å unngå den. Og hvis ditt forhold var viktig for deg, ikke og vil la det gå ennå, så sørg for at du bruker riktig metoder for å lagre den.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete