Wednesday, August 22, 2012

Komme Over et Breakup � gjør det så smertefri som mulig

Få over en breakup kan være en svært vanskelig oppgave, spesielt for personer som har vært i relasjonene i en lengre periode. Følelsesmessige og fysiske påkjenningen kan bli for mye å bære. Jo kortere tidsramme av relasjonen, jo lettere vil det være å begynne får over en breakup. Heldigvis finnes det et par ting du kan gjøre for å gjøre prosessen litt enklere og hjelpe deg å få bedre kontroll over de fysiske og følelsesmessige traumer som kan forbindes med å bryte opp. Her er noen forslag som andre har funnet fordelaktig for å påskynde prosessen med å komme over en breakup.


Bli kvitt alle spor av din ex mates innvirkning på livet ditt som kan vise seg for å være en svært vanskelig og unødvendig oppgave, men rengjøring overskytende rot ute av din livet kan vise seg å gjøre å få over en breakup litt enklere på sinnet og kroppen, og hjelpe med litt mye nødvendig øyeblikkelig tilfredstillelse.


Begynn å få over en breakup av samle opp noe av verdi at din ex ga deg som en gave fra spesielle anledninger som bursdager, Christmas, Valentinsdag eller merkedager. Det sannsynligvis ikke vil være nødvendig å avhende disse elementene, men det vil være svært nyttig å plassere dem et sted til slike gang at følelser er i en så skjørt betingelse. De mindre viktige eller trivielle tingene som gratulasjonskort, gamle love letters, suvenirer fra rettferdig, gamle konsertbilletter, wishbone fra din første Thanksgiving sammen og alle andre varer som ikke har noen verdi skal kastes ut så snart som mulig. Dette kan være noe smertefullt på grunn av minner som disse elementene har en tendens til å hisse opp. Du vil bli mye bedre på å få disse elementene ute av syne, og enda viktigere, ute av hodet i lang hale.


Dette betyr ikke at du trenger å kvitte seg med alt, bare ting du har de sterkeste følelsene. Ting som hver gang du ser på dem, minner deg om fortiden. Det vil komme en tid når ser på disse elementene vil bety lite mer enn en erindring av fortiden, og du vil kunne vise dem med ingen sorg.


En annen komme over en breakup taktikk som har fungert for andre begynner ved å lage en liste over alle grunnen til at du vil være bedre uten din ex. Selv om dette høres negativt på utbruddet, vil den tillate du å komme over situasjonen på et raskere tempo ved komme over disse negative følelser og la det mer positivt påvirker for å bane vei mot din nytt liv.


Komme over en breakup, betyr ikke slutten av livet ditt. Få ut av huset, Omgi deg med positiv støttende venner. Gå ut på en dato hvis muligheten presenterer seg. Ta deg tid, dating betyr ikke du har å falle i kjærlighet med noen.


Det er veldig viktig i denne perioden å holde tritt med din gamle venner og også begynne pleie nye sosiale aktiviteter. Å holde opptatt og mer viktigere holde hodet opptatt vil gjøre tid pass og hjelp til å ta livet tilbake til normal.

No comments:

Post a Comment