Tuesday, August 21, 2012

Å få Lover tilbake - ved å vise ømhet

For å få elsker tilbake må du kanskje prøve en stor hjelpe av ømhet Hvis forholdet endte med en eksplosjon. Kanskje resulterte slutten av ekteskapet eller forholdet i mye vondt følelser og kamper som resulterte i noen emosjonelle smerte. Kanskje var det noe tragisk som skjedde som forårsaket breakup. Kanskje det noen feil ble begått som forårsaket ydmykelse for noen av partene. Uansett tilfelle, følelser var og er trolig fortsatt vondt, og hvis du ønsker å få elsker tilbake, du vil måtte arbeide forsiktig og prøve å hjelpe til å helbrede sårene som finnes.


Du må kanskje ta en nærmere kikk på både deg selv og dem for å få elsker tilbake. Kanskje er det noen ting om du og måten at du er sannsynlig å håndtere situasjonen som kan gjøre sakene enda verre. Muligens ting som du ikke en gang vet. Det kan også være noen ting som en du elsker sliter med som kan ha gjort dem ganske skjør. Selv om de ikke kanskje virke som store avtaler til deg, for noen grunn de er til dine ex lover.


Før du gjør alle forsøk på forsoning, må du ta en god titt på deg selv. Det kan bety at du må gå, og søker ikke bare forholdet råd men prøver å få hjelp til å finne områder for forbedring som du har. Du må være åpen for kritikk og godta at de kan være rett som ofte skjer. Du må spørre noen, "Hva kan jeg jobbe på slik at jeg kan få ex tilbake?" Være klar for noen reaksjon som du kan få. Vil det bry deg for å høre disse tingene? Kanskje, men det vil gjøre du godt og vil hjelpe deg å få elsker tilbake. Ta noen råd på alvor, og lære å bli mer følsomme.


Uansett hva personen du elsker følelse, er det virkelig til dem. Forstå at de har noe som er dypt urovekkende for dem og komme til dem sakte og kjærlig. Når de får opprørt, ikke over reagere. Slåss tilbake eller får emosjonell ikke en ting å få ex tilbake. Det vil bare kjøre deg videre hverandre. Du må lære å nurture dem og hjelpe dem til å helbrede. Du må også gi dem tid og rom som de trenger for helbredende prosess. Møre touch som noen kan få er ikke fysisk overhodet. Den leveres med en følelse at du forstår og at du er der for dem, du forstår og omsorg.


Det er en tid for banket forstand til noen, men ofte det er en tid for å vise noen ømhet og medfølelse. Vite når disse øyeblikkene er og prøve å finne den beste måten å handle i dem, til å handle på best. Ekte kjærlighet må du handle og svare på ting som ikke synes naturlig til deg. Hvis relasjonen er viktig for deg, vil du gjøre disse justeringene. Ømhet ikke kan komme til deg naturlig men en eller annen måte, vil du sannsynligvis har å lære å tilby ømhet Hvis du ønsker å få elsker tilbake.

1 comment:

  1. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
    Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
      Templeofanswer@hotmail.co.uk)

    ReplyDelete