Wednesday, August 29, 2012

Hva du skal gjøre etter pause opp og hvordan å lese din Ex følelser

Å vite hva folk føler er ikke så vanskelig Hvis du vet hvordan du skal tolke sine handlinger. Vanligvis vi liker ikke å vise hva vi føler, men våre handlinger taler for oss. Etter pause opp går vi gjennom en vanskelig periode når vi prøver mer enn vanlig å skjule våre ekte følelser. Dessverre, dette er akkurat det som gjør oss mer gjennomsiktig.


Hvis du kan forstå hva partneren føler etter pause opp får du ikke noe problem å bestemme hva de skal gjøre. En av de viktigste følelsene vi har når en relasjon slutter er forvirring. Vi er ikke sikker på hvorfor det ender, hva vår partner føler om oss og hva skal vi gjøre. Men ikke bekymre deg.
Her er noen retningslinjer som vil hjelpe deg å forstå hva er gjemmer seg bak din ex virkemåten. Jeg vil starte med den åpenbare seg og gå dypere inn mer komplekse reaksjoner.


1. Min ex ikke kan la gå av meg


Hvis etter pause opp din ex prøver hele tiden å forklare, eller for å be om unnskyldning, er på utkikk etter måter å bevise sin kjærlighet og gjør mye av løfter, har han en problem-la gå. Det kan være fordi han virkelig bryr seg om deg eller er avhengig av ditt forhold. Det er en ideell situasjon å arbeide på ditt forhold og løse problemer. Men hvis han blir også pågående, bør du være forsiktig. Jo mer irriterende og irrasjonelle han fungerer, jo nærmere besettelse. Og det er ikke en sunn bakken for en relasjon.


2. Kalde som isen


Hvis din ex fungerer som ingenting noensinne skjedd mellom deg og behandler deg som en uformell bekjentskap er et tegn på at han er vondt, og har en hard tid å akseptere pause opp. Den kalde virkemåten er et forsøk på å skjule hans sårede ego. Han vil ikke være klar til å snakke om din bryte opp, og det er ingen vits i å prøve å forklare noe. Det er noe han har til å bevise, og ingenting annet betyr noe. Er en opptreden mer felles for menn enn for kvinner, og har mye å gjøre med en veldig sterk ego.


3. Min ex oppfører seg som en Dust


Etter pause opp din ex prøver å provosere du, hater gjøre og si alle tingene du, klær du ikke liker, eller henge ut med folk du ikke kan stå. Ofte er et tegn på at han er sint med deg, men er ikke klar til å innrømme det. Han kan noe føler virkelige grunnen til å bryte opp er å bare skade ham, eller at du har spilt noen skitne spill på ham. Når dette problemet er alvorlig, som avslørende intime aspekter av ditt forhold, gjøre vitser om deg og prøver å skade følelser, føler sannsynligvis han virkelig ydmyket og revengeful. Selvfølgelig er det alltid mulighet for at he'sa Dust på ordentlig, og du bør være fornøyd for å bryte opp med ham.


4. Min ex nekte alle kontakter


Hvis din ex nekter kontakt med deg etter pause opp, eller enda isolerer seg, kan du se det som et tegn på smerte og forvirring. Han kanskje ikke vet nøyaktig hvordan å reagere, og har en hard tid står fakta, slik han foretrekker å skjule. Det skjer for det meste med folk som føler seg forrådt eller jukset, og du bør la ham ta deg tid til å helbrede.


5. Dating høyre etter pause opp


Dating høyre etter pause opp er en måte å bevise hvor ønskelig han er. Er som å si "jeg ikke bryr seg, jeg er ikke vondt, se hvor bra jeg gjør uten at du". Men hvis han prøver litt for mye å bevise at, gjør han bryr seg. Den slags folk trenger noen mengden for å forsterke deres selvtillit aktelse. Hvis du vil vite mer, skal du betale oppmerksomhet som daterer med. Tilfeldig dating rundt med ulike partnere, bare for å ikke være alene, noen gamle kjærlighet - problem- eller hotteste siste "damer" rundt for å ha det godt om seg selv.


6. Den fin, "opphold la oss venner" ex


Etter pause opp din ex synes veldig hyggelig og forståelig, men det vil ikke gå lenger enn som. Han unngå snakker om din pause lenger. La oss opphold venner betyr at han sannsynligvis brydde seg for deg, men er i orden med pause opp. Han ønsker ikke å skade følelser. Du bør forstå at sannsynligvis han er klar til å gå videre med livet, og du får gjøre det samme.


7. Er virkelig over


Selvfølgelig det er tilfeller når det er nei "etter pause opp". Forholdet er virkelig din ex gjør alt for å gjøre det tydeligere og ingenting kan sies lenger. Dette er tiden å la gå og prøve å gå videre med livet ditt best du kan.


Disse er noen generelle retningslinjer mennesker virkemåte etter pause opp. Men våre følelser er komplekse og variert, slik at du kan finne forskjellige grader og kombinasjoner av disse mønstrene. Forstå dine ex du virkemåten kan hjelpe deg med å revurdere ditt forhold og se hva som gikk galt, vet om det er mulig å reparere noe selv etter pause opp eller er bedre å la det gå.

No comments:

Post a Comment