Sunday, August 26, 2012

4 Tips for å få kjæresten din tilbake

Hvis du bare gikk gjennom en pause, og du vil få kjæresten din tilbake, holde lesing. Gjett hva? Ni ganger av hver ti, pause opp er fordi du gjorde noe galt. Menn og kvinner er kablet annerledes slik at det kan være vanskelig å finne ut hva du har gjort, eller hva du skal gjøre nå. Imidlertid ikke umulig. Du trenger bare å finne ut hvor du gikk av spor slik at du kan fikse det og få kjæresten din tilbake.


Der du gå galt? Hvorfor kjæresten din bryte med deg? Når du er klar til å bli kjæresten din tilbake, er det flere ting du må vurdere. Noen jenter går i stor detalj slik at du vet nøyaktig hva som gikk galt. Andre kan ikke si mye på alle, og forlater deg rådvill. Hvis du er i tvil, ikke vær redd for å spørre. For å få kjæresten din tilbake, må du være klart og har detaljer om hva som gikk galt, og ber er den beste måten å få denne. Hvis du har en rolig, rolig samtale med henne, skal hun fortelle deg nøyaktig hva du trenger å gjøre for å få henne tilbake. Alt du trenger å gjøre er å lytte.


Hvis du snakker ikke, og du likevel ønsker å få kjæresten din tilbake, kan du vurdere følgende:


1 - Du kan måtte betale mer oppmerksomhet til henne Hvis du ønsker å få kjæresten din tilbake. Gjør den andre person følelsen viktig og spesielle er avgjørende i alle vellykkede forhold. Og faktum er kvinner er bedre til dette enn menn. Tenk om hvor mange ganger hun har gjort ting for deg og gjort noe med deg i at hun ikke kan ha vært interessert i. Du vinner poeng med henne ved å vise henne at du kan gi henne som hun trenger oppmerksomhet. Og dette trenger ikke være komplisert. Enkle ting fungerer best så ikke føler at du kommer til å sette seg fast tilbringer timer shopping eller på en chick flikk.


2 - Kvinner har en annen ide om emosjonell støtte enn menn. Hvis du ønsker å få kjæresten din tilbake, må du finne ut hva hun leter etter i forhold til emosjonell støtte. Dette også båndene til betalende oppmerksomhet. Lytt til hva hun forteller deg og finne ut hvordan du kan bruke det til å vise henne du bryr deg. Hva slags bøker hun liker å lese, eller hvilken musikk gjør hun ut? Hva er hennes favoritt farge? Ta hensyn til finne ut og deretter gi henne en bok eller laste ned sanger du tror hun liker. Som viser henne du bryr deg siden du tok deg tid til å gjøre noe for henne at du visste hun ønsker. Igjen - det trenger ikke å være komplisert. Du vil bare vise henne hun er viktig, og du betaler oppmerksomhet til henne.


3 - Dette bør ikke bære gjentatt, men tydeligvis er det nødvendig: ikke lure på henne! Selv om hun er lurt på deg, vil juks på henne ikke hjelpe deg å få kjæresten din tilbake. Hvis du liker å sove med ulike kvinner, fortjener ikke du å bli kjæresten din tilbake, så ikke engang bry.


4 - Hvis du ønsker å få kjæresten din tilbake, og du likevel leve med henne, kontrollerer du at du hjelpe henne rundt i huset. Leve sammen betyr deling småting, samt et sted å bo. Tonehøyden med housework og delta så mye som mulig for å vise henne at du vet hvordan å være ansvarlig, og at du vet hvordan du viser din kjærlighet til henne.


Når du er klar til å bli kjæresten din tilbake, vet du at prosessen ikke er vanskelig. Det kan kreve noen grunnleggende livet endringer, men for å sikre at du begge får det du ønsker fra forholdet. Være kjærlig, omsorg, ansvarlig og respekt, og du kan bare få kjæresten din tilbake etter alle.

No comments:

Post a Comment