Sunday, July 29, 2012

Komme Over Heartbreak - håndtere Heartbreak smerte

Når du er dypt forelsket i noen, og de bryte ditt hjerte, er komme over heartbreak vanskelige å håndtere. Folk Anta så ofte feilaktig de kan administrere sine heartache når deres romantikk treff skids. Men når du mister hjertet ditt til noen, og det ender, det er slags ligner en grieving prosessen fordi du føler et tap, en tomhet. Du er bedre å komme forbi smerten noe og lære måter å holde bitene sammen gjennom det, selv når det vises nær umulig. Her er praktiske råd som hjelper deg med å håndtere komme over heartbreak.


En ødelagt forholdet oppretter uutholdelig smerte og fortvilelse for oss mennesker. Noen mennesker finner håndtere heartbreak smerte så vanskelig fordi de ikke har noen å slå for å hjelpe dem gjennom. Først, kan å være på din egen for å håndtere får heartbreak møte som håpløst. Det vil si til du vurdere hvor mange mennesker komme gjennom en tapt kjærlighet affære og bo å snakke om det. Uansett hvordan crippling ditt tap føles nå, vil du også gjøre det hvis du la gå av disse heartstrings og håndtere komme over heartbreak på mer positive og sunne måter.


Så hvorfor det trenger å være så vanskelig--denne heartache jeg mener? Heartache gjør ærlig vondt. Men i håndteringen av komme over heartbreak av tapt kjærlighet, tankene dine har ofte du overbevist om ingen andre vet hvor dårlig det føles eller har lidd slike gutwrenching dødskamp. På dette tidspunktet, er stor nøkkelen gi deg selv tillatelse til å helbrede.


Tid å helbrede For et nytt kapittel


Start ved å la gå din fiksering på delingen. Besatt over break opp fungerer mot deg i å få over heartbreak. Rehashing detaljer om forholdet og bryte opp vil ikke gjøre ditt såret hjerte noe bra heller. Dette er ikke å gi opp. Heller på dette punktet, den beste måten for å håndtere heartbreak er å arbeide med du. Du vil skape din egen helbredende prosessen ved å arbeide på få deg utover denne siste love affair... …and slå mot flytte på. I stedet for jobber med å få over heartbreak smerte, kan du helle energi i begynnelsen å vurdere å flytte på og la noen nye for å gå inn i livet ditt. Til tross for hva du kanskje tror, kan at noen være en bedre match og muligens rette skjebnebestemt bare for deg. Før du bestemmer deg for at du er åpen for et nytt kapittel, vil vibe kommer fra deg tjene til å sette av motsatt kjønn.


Nye fokus


Oppriktig, det er ingen super hemmelige formelen for å få over heartbreak smerte fra en pause. Og hvis du vil gjerne være en del av livet ditt, er det ingen måte å unngå varig sårene fra en ødelagt romanse underveis. Hva er din vei til helbredelse heartache? For å bli sløv om det, refokusere din energi umiddelbart! Deretter kan du gå på å til slutt finne sanne elsker som var ment for deg sammen med et varig forhold.


Hva nøyaktig betyr det? For eksempel sosialisere med venner, familie og kolleger. Dette gir ditt sinn (og følelser) en ferie. Dine tanker direkte dine handlinger og holdninger, så du må ha andre rundt deg til å endre hva du har på hjertet... nemlig din tapte heartthrob og ensomhet for å håndtere heartbreak smerte.


De vil ikke pity deg. De vil elske å hjelpe deg, fordi hver eneste kan identifisere med å miste kjærlighet og smerte av komme over heartbreak. Dette er ikke tid til å blåse av de som bryr seg om deg. Bruke tid med dem. La dem støtte deg gjennom. Healing av noe slag er en prosess, og skje ikke umiddelbart. Tilegne din energi til "bra" i livet ditt--betyr fikse fokus på hva du har, ikke hva du ikke har. Bolig på tristhet bare forlenger den helbredende prosessen med å komme over heartbreak.


Din en dag


Vurder å sette til side en hele dagen -men det er bare én- og velte seg i at smerte, gråte, skrike, rope, se trist filmer. Hva renser innebygde opp frustrasjon... .og deretter stoppe og legge det ned. Ikke tillat deg selv å synke tilbake i skyggene av melankoli. Deklarere en slutt på denne emosjonelle rollercoaster, tvil og frykt. Nå, ta en titt frem til fornye deg selv og gjenopprette. Tid til å respektere deg selv. Sette din oppmerksomhet på positive ved å gå med venner og nyte selv. Leve livet fullt og gi |arbeidsstyrken hvem du er. Fortell deg selv det er på tide å la reell helbredelse skjer for deg.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete