Monday, May 6, 2013

Å få din mann tilbake etter en Breakup - ekspert råd for å gjøre ham elsker deg igjen

Å få din mann tilbake etter en breakup kan være enklere enn folk ville har du mene. Mange av vennene dine vil fortelle deg bare glemme ham og finne en annen kjærlighet. Men det vil ikke være lett å gjøre hvis du fortsatt elsker ham. Hvis du hadde en stor ser sportsbil, og det hadde et punktert dekk, ville du ikke juks bilen og få en annen. Samme måte her, gjør ikke skrot forholdet fordi det traff en ulempe. I stedet kan du bruke dette ekspert Rådet for å gjøre ham elsker deg igjen.


I motsetning til feste et flatt dekk, bør du ikke bare gå rett om fikse bruddet. Magefølelsen din vil fortelle deg å jage etter din ex og prøver å snakke ut ting. Dette vil ikke fungere. Det er hva han forventer du å gjøre, og han er klar til å avvise du og ødelegge ditt hjerte igjen. Det vil ikke hjelpe for å oversvømme ham med telefonsamtaler, e-post og tekstmeldinger. Han vil bare avvise dette også.


Å få din mann tilbake etter en breakup, behøver du å gjøre det uventede. Siden han forventer at du skal komme kjører etter ham. Ignorere ham i stedet. Ikke har noen kontakt med ham i det hele tatt. Dette gjør du i flere uker. Han forventet du å kjempe bruddet og sitte rundt hjemme sturer og venter på hans kall. I stedet må du gi inntrykk av å akseptere bruddet og flytte på. Ta en ferie eller gå ut av byen slektninger. Dette vil få deg bort for en stund og hjelpe med helbredelsesprosessen. Ta noen natt klasser eller frivillig arbeid. Bare bli opptatt og holde tankene bort din ex kjæresten så mye som mulig.


For å gjøre ham elsker deg igjen, må du gjøre ham tiltrukket av deg, akkurat som han var da han først møtte du. Gå til en god salong og få en fullstendig makeover. Nye hårstil, kanskje en annen farge eller skygge. Treffe solseng og ser ut som du bare kom fra stranden. Neste, butikk for noen nye klær som vil aksent din nytt utseende. Når du ser nydelig, vil du ønske seg å se deg og begjær etter deg igjen. Få med dine venninner, og gå til steder hvor han vanligvis henger ut. Gjøre sikker på at han får en god titt på deg, men får ikke nær nok for samtale. Ikke henge rundt, gi ham en god titt og la.


Når han ser hvor godt du ser, og at du ikke sitter hjem venter på hans kall, vil han være redd for å miste du.Dette vil våren ham til handling, og du vil få samtaler fra ham. La ham snakke til opptakeren. Gi ham den samme tause behandlingen som han ga deg, men ikke bære det for langt. Etter et par dager å ta sin samtale og være fengende og munter. Hvis han sier at du trenger å snakke, si at du er enig, men nå er ikke en god tid. Fortell ham at du vil komme tilbake til ham i et par dager å arrangere en tid og sted. Dette gir deg kontroll. Når du får din ex tilbake, sørg for at du aldri la ham ta deg for gitt igjen. Holde ham å gjette, og han vil elske deg for alltid.

No comments:

Post a Comment