Tuesday, May 7, 2013

Gjøre ham ber om din kjærlighet - ekspert råd til å få din eks Boyfriend tilbake ved hjelp av mannlige psykologi

Å få ham tilbake etter en breakup medfører megetsigende hvor menn tror. Hvis du forventer ham til å handle som du vil handle vil du bruke feil taktikk helt. I stedet for du jager ham og tigge, har du å gjøre ham tigge for din kjærlighet. Her er ekspert råd å få din ex kjæreste tilbake ved hjelp av mannlige psykologi.


Det er en skam at de fleste kvinner bli fikk panikk og kaste seg på sine ex når de skal gjøre nettopp motsatt. Gjør deg selv ser svake, trengende og frustrerte vil bare kjøre ham lengre bort. Prøver å få ham til å sitte og snakke ting ut vil bli møtt med en steinmur. Noe som gjør ham synes synd på deg ved å si du ikke kan leve uten ham får ikke du hvor som helst heller. Menn ønsker ikke noe som er overlevert til dem. Faktisk som kan ha forårsaket bruddet. Du ble også tilgjengelig, og han begynte å ta du for gitt og snart som snudde til kjedsomhet og han er borte.


For å gjøre ham ber om din kjærlighet, trenger du bare å se tilbake til når du først møtte kjærligheten til livet ditt. Du ikke kaste deg på ham deretter. Hvis du ville ha ville han ikke hatt veldig mye respekt for du og han absolutt ikke ville falt i kjærlighet med deg. Hva tiltrukket ham til du var det faktum at du virket uoppnåelig, og som utgjorde en utfordring til ham. Jo mer utilgjengelig du var, jo mer han ønsket du. Du brukte mannlige psykologi uten å vite det. Kvinner har denne evnen til å gjøre en mann jage dem, men samtidig med en breakup sine følelser komme i veien og de ender opp med å gjøre motsatt.


Å få din ex tilbake, du har å gjøre ham jage deg igjen. Du gjøre det ved å gjøre ham savner deg og ønsker å være med deg igjen. Han kan ikke savner deg hvis du er stadig med ham. Når du holder ringer, sende e-post og sender tekst beskjeder, kan ikke han begynne å savne deg. Du må kutte all kontakt med ham i flere uker. Han må oppleve livet uten deg. Dette vil gjøre ham se hvor mye du betyr for livet og hvordan tom hans liv er uten deg. Dette vil gjøre ham har andre tanker om bruddet, og han vil ha trangen til å ringe deg.


Når han starter ringer deg, ikke noe tilgjengelig. Du ønsker å gi ham noen oppmuntring, akkurat som du gjorde da du var å vinne hans hjerte første gang. Mannlige psykologi vil fortelle deg at menn elsker en jakt og en utfordring. Så utfordre ham og føre ham på en jakt. Du vet hans liker og ikke liker - hans varmt knapper, så bruk dem for å få din ex kjæreste tilbake. Når du får ham tilbake, aldri la ham ta deg for gitt igjen. Hvis du alltid holde ham på hans toes og aldri la ham tror han eier du, vil han bli din alltid.

1 comment:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete