Saturday, May 11, 2013

Hvis du fortsatt elsker Ex-kjæresten din kan du få ham tilbake - Expert råd For kvinner i kjærlighet

Når du er fortsatt dypt forelsket med din ex etter bruddet, kan det gjøre for en miserable eksistens. Du kan ikke spise eller sove, og du har visjoner om ham med noen andre. Men hvis du fortsatt elsker din ex kjæreste som du kan få ham tilbake. Her er expert råd for kvinner i kjærlighet.


Fra øyeblikket forteller kjæresten din deg at forholdet er over, dine følelser starte jobber overtid. De vil skyen din tenkning og gjøre deg gjøre ting du ville normalt aldri gjøre. Når du er i denne tilstanden du har en tendens til å lytte til hjertet ditt i stedet for hodet. Ditt hjerte forteller deg at ingenting saker, men å få din ex kjæreste tilbake før han blir involvert med en annen kvinne. Dette kan gjøre deg desperat, og du begynner å ringe, sende e-post og sende tekstmeldinger så fort du kan. Men han vil ignorere dem alle.


Ved å ignorere du han gjør at du føler uønsket, og dette gjør deg mer desperat. Hvis du stopper akkurat nå, skritt tilbake og ta et dypt pust, kan du se at alt du gjør er rettferdig kjørende mannen du elsker lengre bort, i stedet for å få ham tilbake. Dette bør få deg til å innse at du må stoppe hva du gjør en gang. Men hvis du ikke la din ex ser at du elsker ham og trenger ham, hvordan får du ham tilbake? Svaret er veldig enkelt. Du ignorere ham. Siden det faktum at han ignorerer du gjør du desperat, hvorfor ikke ville han bli desperat hvis du begynner å ignorere ham?


Gjør opp din sinn å kutte all kontakt med ham i flere uker. Det ville hjelpe hvis du kunne ta en ferie. Du trenger å sette så mye plass mellom deg og din ex kjæreste som mulig. Så lenge du viser ham som du vil være rundt venter på ham når han velger å hedre deg med sin tilstedeværelse, kan han ta sin tid. Men hvis du plutselig slår opp mangler for et par uker, vil du få hans oppmerksomhet rask. Først vil han lurer på hvorfor du er ikke jage ham lenger. Da vil han begynne å føle at han kunne ha ført ting for langt, og du finner noen å ta hans plass.


Nå, er han en å bli desperat. Han vil prøve å ringe deg, men la ham snakke til opptakeren. Han vil da prøve å e-post og teksten du. Gi ham en dose av sin egen medisin og ignorere dem også. Vent et par dager, og kaller ham tilbake. Bare fortelle ham at du var glad for å høre fra ham og håper han er OK. La ham gjøre de fleste snakker og hvis han ber deg om hva du har gjort, bli vage og endre emnet. Lukk samtalen ved å si det var godt å høre fra en gammel venn, og at han kan ringe når som helst han føler behov for å chatte.


Stikkordet som du nettopp har sagt er "venn". Han vil ikke være i stand til å stå tanken på at du anser ham bare en gammel venn, og han vil gjøre alt for å bli kjærligheten til livet ditt igjen.

8 comments:

  1. Hei, jeg er her ute for å spre denne gode nyheten til hele verden på hvordan jeg fikk mannen min tilbake. Jeg ble gal da mannen min forlot meg for en annen kvinne i forrige måned. Men når jeg møter en venn som introduserer meg til profeten Okona, stor budbringer til oraklet som han tjener, fortalt jeg mitt problem til profeten Okona om hvordan mannen min forlot meg. Han sa bare til meg at jeg er kommet til rett sted, da jeg vil få mitt hjerte ønske uten noen bivirkning. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, Etter at det var gjort, I de neste 2 dagene ringte min mann Jeg på telefonen og sa unnskyld for å leve meg før. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden hvordan profeten Okona hjelper meg med å gi mitt hjerte ønske. Hvis du trenger noen form for hjelp, kontakt profeten Okona på følgende e-postadresse: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastet også så mange stave som,
    (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
    (2) Du trenger ikke en skilsmisse i ekteskapet ditt.
    (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
    (4) Du vil kurere for dødelige sykdommer
    (5) Hvis du vil ha et barn.
    (6) Du vil være rik.
    (7) Du vil knytte din mann og kone til å være din for alltid.
    (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
    (9) du vil ha en kone / ektemann

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg heter Lilian N. Dette er en veldig gledelig dag i mitt liv på grunn av den hjelpen Dr.saguru har gitt meg ved å hjelpe meg å få min eksmann tilbake med sin magiske og kjærlighetsformulering. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig jukset meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Dr.saguru e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelper til med å fikse forholdet. og få folk til å være lykkelige i forholdet sitt. Jeg forklarte situasjonen min for ham og deretter søkte hans hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at han vil hjelpe meg med saken min, og her feirer jeg fordi mannen min har endret seg for godt. Han vil alltid være ved meg og kan ikke gjøre noe uten min gave. Jeg gleder meg veldig til ekteskapet mitt, for en fantastisk feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett fordi Dr.saguru virkelig er en virkelig stavebeslag. TRENGER DU HJELP ETTER KONTAKT LÆKER SAGURU NÅ VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i ditt forhold. Og hans er også perfekt i
      1 ELSKET SPELL
      2 VINN EX TILBAKE
      3 KVINNENS FRUKT
      4 FREMMÅLINGSFORDRING
      5 BESKYTTELSESFANG
      6 FORRETNINGSTAV
      7 GOD JOBLEFELL
      8 LOTTERISK STAV og RETTESVAL.

      Delete

  2. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete
  3. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  4. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
    Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
      Templeofanswer@hotmail.co.uk)

    ReplyDelete
  5. Dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til sjef Eli Dodoru som hjelper meg .... Jeg er Ann Earnis fra Nord-Carolina USA. ved hjelp av dette stavebeslag, mannen min som forlot meg i løpet av de siste tre årene, kom tilbake, til slutt møtte jeg denne mannen på et bloggsted som var postet av en av kundene for å få hjelp, jeg forklarte alt for ham og han fortalte meg om en stavebeslag som han visste om, og han ga meg whatsapp for å skrive til stavebeslag for å fortelle ham om mine problemer. På bare 2 uker kom mannen min tilbake til meg. Jeg vil bare si takk til denne sannferdige og oppriktige stavekasteren, sir alt du fortalte meg har skjedd og takk sir. Vær så snill, jeg vil fortelle alle som leter etter en hvilken som helst løsning på problemet deres, å vennligst konsultere dette stavebeslag, han er ekte, han er mektig, og uansett hva stavekasteren forteller er hva som vil skje, fordi alt det stavebeslag fortalte meg kom å passere. Du kan kontakte ham på: whatsapp +2349015088017

    ReplyDelete
  6. Mitt navn er Valerie N. Dette er en dag full av glede i livet mitt på grunn av hjelpen som mor daggry tilbød meg å hjelpe meg med å gjenopprette min eksmann med sin magi og kjærlighet. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Mother Dawn, send en e -post på internett om hvordan hun hjalp så mange mennesker med å motta eks og hjelper å etablere forholdet. og gjør folk lykkelige i forholdet. Jeg forklarte situasjonen min for henne, og så lette jeg etter hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at hun ville hjelpe meg med saken min, og her er det nå fordi mannen min har forandret seg for alltid. Han vil alltid være ved min side og kan ikke gjøre noe uten min tilstedeværelse. Jeg er veldig glad for ekteskapet mitt, en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett at Mother Dawn virkelig er en sann heks. VENNLIGST VENNLIGST HJELP MOR DAWN NU LIVE E -POST: dawnacuna314@gmail.com eller WhatsApp +17168691327 hun er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt.
    1 ELSKER STAV
    2 VINN TILBAKE EX
    3 KVINNEFRUKT
    4 STAVEKOMMONSJON
    5 BESKYTTELSE
    STAV 6 STAV FORRETNING
    7 STAV GOD JOBB
    8 LOTTERI STAV og STAV SAK

    ReplyDelete
  7. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    ReplyDelete