Saturday, May 4, 2013

Hvordan å gjøre ham anger bryte ditt hjerte - Get Your Ex tilbake alltid

Etter bruddet, kunne din eneste trodde være hvordan gjøre ham angre bryte ditt hjerte. Dette bør ikke være en handling av hevn, men i stedet du nød å gjøre ham ønsker deg så mye at han blir lei meg for alltid å la deg gå. Når du gjør at du vil få din ex tilbake alltid. Når det oppstår en breakup, det kan gi dere mange motstridende følelser: hjertesorg, sorgen, forvirring og desperasjon. Av alle disse følelsene er desperasjon den farligste for deg på dette tidspunktet. Hvis du følger tilbake instinkter som er gitt av følelser, kan du miste noen sjanse til å få din ex.


Å være desperat og trengende er to egenskaper du ikke ønsker å vise hvis du vil gjøre ham angre bryte ditt hjerte. Å få din ex tilbake, han trenger å se en kvinne som er modne nok til å godta bruddet og gå videre med livet hennes. Hvis du kan projisere dette bildet, vil han lurer på hvorfor han la slik kvinne gå. Men dette vil ha å være hans beslutning, du kan ikke tvinge ham til å tenke på denne måten. Så vanskelig som det kan være, for nå, vil du måtte la ham gå.


Prøver å kommunisere med en mann rett etter at han har brutt med deg vil bare føre til mer avvisning for deg og mer besluttsomhet på hans del å unngå du så mye som mulig. Siden han ønsker å bli igjen alene, din beste taktikken er å ignorere ham helt. Gå tilbake til måten som du var før du møtte ham. Ta opp gamle hobbyer, frivillig arbeid, noe å holde opptatt. En god måte å få ham til å angre bryte ditt hjerte er å gjenvinne din selvtillit aktelse og selvtillit. Kvinnen han falt forelsket i var en attraktiv selvtillit sikrede kvinne. Å få din ex tilbake, du trenger å være så veien igjen.


En god måte å øke selvtilliten er å få en makeover. Gå til en god salong og får du arbeider. Shopping for nye klær alltid reiser åndene, så går du på en shoppingtur. En gang du er alle kledd og ser uimotståelig, komme med dine venninner og gå ut på byen. Pass på å treffe stedene din ex henger ut og la ham få en god titt på kvinnen han kastet bort. Ikke la ham med å komme nær nok for samtale, bare la ham se deg og deretter forsvinner.


Se hvor ønskelig er du vil gjøre ham redd for at noen andre fyren vil være etter deg, og han står en god sjanse for å miste du. Dette vil gjøre ham prøver å kontakte deg, men være utilgjengelig. Svar ikke hans telefonsamtaler, e-post eller tekstmeldinger for et par dager. La ham opparbeide en svette. Deretter kaller ham tilbake og fortelle ham at du er glad han kalte fordi du ønsket å fortelle ham at han hadde rett om bruddet. Det er best for dere begge. Ønske ham godt, og avslutte samtalen. Du vil være godt på du måte å få din ex tilbake alltid.

No comments:

Post a Comment