Sunday, May 12, 2013

Hvis du elsker ham ikke mister ham - ekspert råd til å gjøre din eks-kjæreste elsker deg igjen

Den største frykten for enhver kvinne etter en breakup, er at mannen hennes drømmer er tapt alltid. Når du ser ham komme unna er følelsen av dyp fortvilelse vanskelig å beskrive. En følelse av ensomhet og håpløshet synes å være å knuse hjertet ditt. Men du kan få ham tilbake. Hvis du elsker ham ikke miste ham. Bruk denne ekspert råd til å gjøre din ex kjæreste elsker deg igjen.


Etter en breakup har hver kvinne trang til å sette ting tilbake slik de var kjapt. Det er derfor du tror at hvis du bare kunne sitte ned med din ex og diskutere ting ville du være tilbake som du var. Det er ditt hjerte gjør du tenker for deg. Menn tror ikke på den måten. Det kunne ha tatt ham en lang tid å bestemme seg for å bryte med deg, og han kommer ikke til å bli snakket ut av det som lett.


Hvis du vil gjøre din ex kjæreste elsker deg igjen, må du gjøre det gjennom handlinger som vil forandre hans sinnstilstand. Dette er kjent som mannlige psykologi. Ikke la uttrykket psykologi gjøre du tror at du trenger noen spesielle forkunnskaper for å bruke den. Faktisk, du ikke visste sannsynligvis det, men det er hvordan du fanget din fyren hjertet til å begynne med.


Det første som gjorde din ex vil starte dating du var attraksjon. Noe om du gjorde du skiller seg ut over andre kvinner, og han hadde et ønske om for deg. Men du ikke bare faller inn i armene og skrike at du elsket ham, og trengte ham. Du handlet noe uoppnåelig og som utfordret ham, noe som førte ham på en jakt for å vinne ditt hjerte. Du brukte mannlige psykologi uten å vite det. Menn vil alltid hva de tror de ikke kan ha, det er i sine gener. Hvis du ta noe bort fra dem, vil de kjempe nebb og klør for å få det tilbake.


Å få din ex kjæreste tilbake, gjøre samme igjen. Først må du bryte av noen kontakt med ham i flere uker. I løpet av denne tiden gjør deg selv over, utenfor. Gå til en salong og få en makeover. Ny frisyre og en brunfarge. Go shopping for noen nye antrekk som vil gjøre deg se varme. Mens du gjør dette må du se på noen dårlige vaner har du plukket opp som kunne ha deaktivert din fyr. Tenke på ting han klaget. Dette kan være hva som førte til bruddet. Korriger eventuelle feil du finner. Nå er du klar til å få din ex tilbake.


Få med dine venninner, og gå ut for en god tid. Sørg for å treffe stedene hvor din ex henger ut og sørge for at han får en god titt på deg. Du er å tiltrekke ham og vekke hans ønske, akkurat som du gjorde da du først møtte ham. Ikke henge rundt. Bare sørg for at han får en god titt på du og la. Nå er du tilbake i begynnelsen, og alt du trenger å gjøre nå er føre ham på en jakt igjen. Du vet hvordan du vant sitt hjerte første gang. Bare gjøre det samme igjen.

4 comments:

  1. Hei, jeg er her ute for å spre denne gode nyheten til hele verden på hvordan jeg fikk mannen min tilbake. Jeg ble gal da mannen min forlot meg for en annen kvinne i forrige måned. Men når jeg møter en venn som introduserer meg til profeten Okona, stor budbringer til oraklet som han tjener, fortalt jeg mitt problem til profeten Okona om hvordan mannen min forlot meg. Han sa bare til meg at jeg er kommet til rett sted, da jeg vil få mitt hjerte ønske uten noen bivirkning. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, Etter at det var gjort, I de neste 2 dagene ringte min mann Jeg på telefonen og sa unnskyld for å leve meg før. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden hvordan profeten Okona hjelper meg med å gi mitt hjerte ønske. Hvis du trenger noen form for hjelp, kontakt profeten Okona på følgende e-postadresse: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastet også så mange stave som,
    (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
    (2) Du trenger ikke en skilsmisse i ekteskapet ditt.
    (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
    (4) Du vil kurere for dødelige sykdommer
    (5) Hvis du vil ha et barn.
    (6) Du vil være rik.
    (7) Du vil knytte din mann og kone til å være din for alltid.
    (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
    (9) du vil ha en kone / ektemann

    ReplyDelete
  2. Mitt navn er Valerie N. Dette er en dag full av glede i livet mitt på grunn av hjelpen som mor daggry tilbød meg å hjelpe meg med å gjenopprette min eksmann med sin magi og kjærlighet. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Mother Dawn, send en e -post på internett om hvordan hun hjalp så mange mennesker med å motta eks og hjelper å etablere forholdet. og gjør folk lykkelige i forholdet. Jeg forklarte situasjonen min for henne, og så lette jeg etter hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at hun ville hjelpe meg med saken min, og her er det nå fordi mannen min har forandret seg for alltid. Han vil alltid være ved min side og kan ikke gjøre noe uten min tilstedeværelse. Jeg er veldig glad for ekteskapet mitt, en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett at Mother Dawn virkelig er en sann heks. VENNLIGST VENNLIGST HJELP MOR DAWN NU LIVE E -POST: dawnacuna314@gmail.com eller WhatsApp +17168691327 hun er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt.
    1 ELSKER STAV
    2 VINN TILBAKE EX
    3 KVINNEFRUKT
    4 STAVEKOMMONSJON
    5 BESKYTTELSE
    STAV 6 STAV FORRETNING
    7 STAV GOD JOBB
    8 LOTTERI STAV og STAV SAK

    ReplyDelete
  3. jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette mektig trollformler Dr. Kellymanson, etter å ha fortalt ham om situasjonen min gjorde han alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-elsker kom tilbake til meg tilbake og ber meg om at han aldri vil forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss, hvis du har samme situasjon er det bare å kontakte Dr Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } tusen takk far for at du gjenopprettet eksen min -kjæreste tilbake til meg,
    *Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
    *Hvis du ønsker å bli gravid.
    *Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
    Kontakt ham for løsning: Whatsapp { +2348162103711 }
    E-post: { Kellymanson520@gmail.com }

    ReplyDelete
  4. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    ReplyDelete