Wednesday, May 1, 2013

Reparere din relasjoner-Get Your Ex tilbake

Er ditt forhold til din kone/kjæreste som du vil den skal være, eller er det på tide å ringe 911? Sjansene er den faller et sted i midten-fortsatt levende og godt, men får litt lei. Dessverre de fleste av oss har en tendens til å ta den andre personen for gitt, selv om han/hun er den viktigste personen i våre liv. Og vi tror ikke om hvor viktig en lykkelig, sunt forhold er før det er for sent for å reparere den. Har ditt livs kjærlighet, og din beste venn forlot også du? Fortvil ikke, er det mer enn sannsynlig du kan få henne tilbake og gjøre det arbeidet.


Kjærligheten til en forelder for sine barn er ubetinget. Kjærlighet mellom mann og kvinne er ikke. Som skilsmisse statistikk skulle tilsi, en untended forholdet er lett revet i stykker. Det er gode nyheter skjønt. Det finnes måter et par kan overleve, og bedre ennå, trives.


Du kan ha å gi henne et par dager å tenke på ting over og avkjøle deg, men hvis dere har vært sammen lenge nok til å virkelig bryr seg om hverandre, vil du få en ny sjanse. Bare sørg for at når du får sjansen, følger noen solid og forsøkt råd.


Først må du gjøre ditt forhold din nummer én prioritet, ikke bare noe du bruker fritiden på. Du må gjøre det på egen hånd, og ikke av som coached av noen. Du må kontrollere at du har god tid alene med partneren din. Dersom barn er involvert, kan du opprette en "nettverk" av klarerte barnevakter. Gjøre tingene som brukes til å bringe deg glede, og hjalp du å føle mer sammen. Det er mange enkle gleder du kan engasjere seg i som kan bringe deg tilbake nærmere sammen.


Noen av oss tror et godt forhold bare skjer. Men du må ikke glemme at et godt forhold, som med alt annet i livet som er verdt, må jobbet på daglig i orden for den å overleve og blomstre.


Også, aldri glemme at det er ingenting som kan erstatte kvalitetstid som tilbringes med hverandre. Gjør et poeng av å være sammen, uten barn, kjæledyr eller andre forstyrrelser, og du vil finne at det er et bånd med din partner som vil få deg gjennom den grove flekker i livet. Denne gangen sammen bør gjøre en aktivitet du deler, ikke bare å se på TV. Men det er også viktig i en lykkelig forhold å tilbringe tid fra hverandre. Det er sunt og gunstig for også har noen egen interesser og aktiviteter og være i stand til å dele dine erfaringer med den andre.


Og hva med forskjeller? Det mest tiltrakk du til partneren når du først møtte? Jeg vil satse du at det var akkurat det som driver deg mest sinnssykt i dag. Fokusere på det positive, og lære å verdsette de eksakte tingene som gjør to forskjellig fra hverandre.


Hvis dere slutter å prøve å endre hverandre, vil du bli kvitt over kilden til de fleste av dine argumenter. Hver av dere bør også fokusere på å gi hverandre mer av det du vet den andre personen ønsker. Hvis det ikke kommer naturlig å gjøre det, prøve å gjøre en ekstra innsats. Det vil lønne seg i stort utbytte for forholdet ditt.


Kommunikasjon er også så veldig viktig i et forhold. Når partneren din prøver å si noe til deg, alltid lytte uten å avbryte, og deretter tenke på hva jeg skal si før du svarer, selv med du ikke er enig med alt som er sagt. Alltid være ærlig, dette er også svært viktig.


Fremfor alt annet, alltid behandle din kjæreste med respekt. Og regelmessig minne dem hvor mye de betyr for deg, og dette vil berike ditt forhold på måter du ikke kan forestille seg. Når du sier, la "Jeg elsker deg," partneren din vet du virkelig mener det.

No comments:

Post a Comment