Thursday, May 9, 2013

Få din eks Boyfriend tilbake - ditt første skritt mot en ny sjanse

Det er få ting som traumatisk som en breakup. Ser drømmen om en lykkelig fremtid med mannen elsker du gå opp i røyk. Da han fortalte deg at han trengte litt plass, kunne du ikke tro dine ører. Du har aldri sett det komme. Nå er alt du kan tenke på er hvordan å få din ex kjæreste tilbake. Du kan få ham tilbake, men det vil ta litt tålmodighet og besluttsomhet. Du vil også måtte gå om det på riktig måte. Mange kvinner gjør alle typer feil når de prøver å forene med deres ex. Gjør ikke disse samme feilene. Ta tid til å forstå hvordan å gjøre det skje. Gjøre dette før du tar dine første skritt mot en ny sjanse.


Grunnen til at forholdet falt fra hverandre er fordi en eller begge av dere ikke var å få det de ønsket fra deres partner. Siden kjæresten din iverksatte bruddet, vil det synes at han var den som var misfornøyd. Han sa han trengte plass og det betydde at han ville være bortsett fra deg, i hvert fall for en stund. Det er derfor han er ikke lenger med deg. Å få din ex tilbake skal du trenger å vite hvordan å presse hans emosjonelle Hurtigknapper på riktig måte. Dette har ingenting å gjøre med å tjene en unnskyldning eller sjalusi. Det har alt å gjøre med utløser disse emosjonelle hot-knappene. Det er ikke komplisert i det hele tatt. Faktisk vil du bli overrasket over hvor enkelt det virkelig er.


Akkurat nå er din største fiende kan være dine følelser. Du må prøve å holde dem under kontroll til enhver tid. Magefølelsen din vil fortelle deg at han trenger å bo etter din ex kjæreste og får ham til å se hvor mye du trenger ham og vil ha ham tilbake. Du vil bli fristet til å kalle ham til alle døgnets tider på dagen og natten, og sende ham lange e-poster som ber om en ny sjanse. Følge hjertet ditt i stedet for hodet vil være mer sannsynlig å ødelegge enhver sjanse til å få din ex tilbake. Hvis du har gjort noen eller alle disse tingene, må du stoppe det nå. Han ba om plass, så gi ham mye av den. Stopp å kontakte ham og sette masse avstanden mellom to av dere.


Å være borte fra en annen person, kan det være en opplysende opplevelse. Det kan gjøre oss se hvor mye vi trengte dem, men ikke liker dem. Når du mister en person som du elsker, kommet til å innse hvor mye du savne dem. Dette er emosjonelle knappen du skal trykke på din ex kjæreste. For å sette pris på hvor mye du betyr for livet, trenger han for å oppleve livet uten deg. Når du bare forsvinne, og han hører ikke fra deg, vil han merke et tomrom i hans liv. Sammen med dette, vil han føle en nagende misnøye. Det vil ikke være lenge før han ser at å få deg tilbake er den eneste måten å fylle tomrommet og lette misnøyen. Dette vil be ham til å kontakte deg. Det kan være alt du trenger å sette avstanden mellom deg og din ex er første skritt mot en ny sjanse.

5 comments:

  1. Hei, jeg er her ute for å spre denne gode nyheten til hele verden på hvordan jeg fikk mannen min tilbake. Jeg ble gal da mannen min forlot meg for en annen kvinne i forrige måned. Men når jeg møter en venn som introduserer meg til profeten Okona, stor budbringer til oraklet som han tjener, fortalt jeg mitt problem til profeten Okona om hvordan mannen min forlot meg. Han sa bare til meg at jeg er kommet til rett sted, da jeg vil få mitt hjerte ønske uten noen bivirkning. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, Etter at det var gjort, I de neste 2 dagene ringte min mann Jeg på telefonen og sa unnskyld for å leve meg før. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden hvordan profeten Okona hjelper meg med å gi mitt hjerte ønske. Hvis du trenger noen form for hjelp, kontakt profeten Okona på følgende e-postadresse: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastet også så mange stave som,
    (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
    (2) Du trenger ikke en skilsmisse i ekteskapet ditt.
    (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
    (4) Du vil kurere for dødelige sykdommer
    (5) Hvis du vil ha et barn.
    (6) Du vil være rik.
    (7) Du vil knytte din mann og kone til å være din for alltid.
    (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
    (9) du vil ha en kone / ektemann

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  3. Mitt navn er Valerie N. Dette er en dag full av glede i livet mitt på grunn av hjelpen som mor daggry tilbød meg å hjelpe meg med å gjenopprette min eksmann med sin magi og kjærlighet. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Mother Dawn, send en e -post på internett om hvordan hun hjalp så mange mennesker med å motta eks og hjelper å etablere forholdet. og gjør folk lykkelige i forholdet. Jeg forklarte situasjonen min for henne, og så lette jeg etter hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at hun ville hjelpe meg med saken min, og her er det nå fordi mannen min har forandret seg for alltid. Han vil alltid være ved min side og kan ikke gjøre noe uten min tilstedeværelse. Jeg er veldig glad for ekteskapet mitt, en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett at Mother Dawn virkelig er en sann heks. VENNLIGST VENNLIGST HJELP MOR DAWN NU LIVE E -POST: dawnacuna314@gmail.com eller WhatsApp +17168691327 hun er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt.
    1 ELSKER STAV
    2 VINN TILBAKE EX
    3 KVINNEFRUKT
    4 STAVEKOMMONSJON
    5 BESKYTTELSE
    STAV 6 STAV FORRETNING
    7 STAV GOD JOBB
    8 LOTTERI STAV og STAV SAK

    ReplyDelete
  4. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    ReplyDelete
  5. Jeg deler dette vitnesbyrdet til partnere som lider i forholdet sitt fordi det finnes en varig løsning.

    Mannen min forlot meg og våre 2 barn for en annen kvinne i 3 år. Jeg prøvde å være sterk bare for barna mine, men jeg kunne ikke kontrollere smertene som plager hjertet mitt. Jeg ble såret og forvirret. Jeg trengte hjelp, så jeg forsket litt på internett og kom over et nettsted der jeg så at Dr. DAWN ACUNA, en trollformler, kan hjelpe å få elskere tilbake. Jeg tok kontakt med henne og hun ba en spesiell bønn og trollformler for meg. Til mine overraskelser kom mannen min hjem etter 3 dager. Det var slik vi ble gjenforent igjen og det var mye kjærlighet, glede og fred i familien.

    Du kan også kontakte Dr. DAWN ACUNA for rask løsning.
    1) Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
    2) Hvis du trenger fred/ glede/ lykke i ekteskapet ditt.
    3) Hvis du ønsker å behandle infertilitet.
    4) Hvis du ønsker å kurere noen form for sykdom, kreft/hiv/blokkrør/etc.
    5) Hvis du ønsker å tiltrekke deg noen inn i livet ditt.
    Whatsapp: +2348032246310
    E-post: dawnacuna314@gmail.com

    ReplyDelete