Sunday, May 5, 2013

Spesielle råd For kvinner som ønsker sin elsker tilbake - få din Ex kjæreste tilbake

Det faktum at du er lamslått og panikk av kjæresten din forteller deg at han trenger et tidsavbrudd fra forholdet kan føre til at du skal si og gjøre ting som du senere vil angre. Det er derfor det er så viktig at du holder en sterk bilde før han forlater. Etter at han er borte, vil du ha god tid til tårer. Prøver å snakke ham ut av sin beslutning vil ikke hjelpe enten. Det kunne ha tatt ham litt tid til å komme frem til sin beslutning om å bryte opp med deg og noen tårer eller fortelle ham du elsker ham og ikke kan leve uten ham vil ikke endre sin sjel på denne tiden.


Det beste du kan gjøre i flere uker etter breakup er å ha noen kontakt i det hele tatt. Dere begge trenger tid fra hverandre for å få et riktig perspektiv på forholdet. Du må møte det faktum at du er den eneste som ønsker relasjon for å fortsette. Da han fortalte deg at han trengte et tidsavbrudd, var det bare en måte å bryte opp med deg. Er det nødvendig for deg å møte det faktum for å få din ex kjæreste tilbake. Dette er en alvorlig sak, og gjør de feil trekkene på dette tidspunktet kan gjøre deg miste din elsker alltid.


Når du har kommet til å innse at å få din elsker tilbake er en alvorlig forslag, må du gjøre din ex innser hvor alvorlig det er. Noen ganger liker menn å spille spill. Kanskje han har begynt å ta deg for gitt, og han føler at han kan gå av og ha moro på egen hånd, og når han er klar for deg igjen, vil du velkommen ham tilbake i armene. Du må bruke en liten mannlige psykologi å riste ham opp og gjøre ham se at du har alternativer enn ham.


Begynne å tenke på deg selv og dine egne ønsker i stedet for fokuserer for mye på ham. Komme med noen venninner og gå ut og ha en god tid. Ta noen natt klasser, frivillig arbeid eller kaste deg inn i din jobb. Gjøre noe for å vise din ex kjæreste at du kan ha et liv uten ham. Når han ser at du er skjer og leve livet ditt uten ham, kan han finne det ikke er så lett å leve sitt liv uten deg. Han kan begynne å lurer på om du fortsatt elsker ham, og dette vil be ham til å ringe deg.


Når han kaller, vær vennlig og imøtekommende og la ham gjøre de fleste snakker. Når han får rundt for å be om du hvis du fortsatt elsker ham, forteller ham du vil alltid ta vare på ham og ønsker å holde seg til sin venn, men bruker ikke ordet kjærlighet. Ditt vesen kan bli lyst til å utøse ditt hjerte og ber ham å komme tilbake, men det ville være en stor feil. Når du fortalt din ex lover som du ønsker å være venner, som kjørte ham gal. Han ønsker ikke en vennskap, og når en ex kjæreste forteller en fyr at de kan være venner, er det nesten et slag i ansiktet og en utfordring. Når du utfordre ham har du tatt et stort skritt å få din elsker tilbake.

No comments:

Post a Comment