Wednesday, May 8, 2013

Jeg savner min Ex-kjæreste - råd For kvinner som vil ha ham tilbake

Bare brøt opp? Du er sikkert tenke: "jeg savner eksen min kjæreste". Hvis du leser denne artikkelen, er sjansene, din egen kjærlighetshistorie har møtt en trist slutt. Du har sannsynligvis brukt en god del av dagen lengter over hva du har mistet, og tenker på hvor du har gått galt. Du er sannsynligvis enda vurderer måter å få partneren din gamle tilbake. Det er bare naturlig. Det er ikke din skyld å føle det slik.


Hva å gjøre for å få din eks Boyfriend tilbake:
1. Start med deg selv. Glem om din ex i ett minutt og tenke på hvordan du kan forbedre din gode poeng.


2. Feire deg for hvem du er og arbeid for å få noen dyptliggende drømmen du har som involverer ikke din ex.


3. Få deg på veien til self-betterment. Se på deg selv nært og identifisere dine styrker og svakheter. Hvis du føler at du ønsker en bedre karriere, gå for det. Hvis du føler at du trenger å jobbe på selvtilliten, finne måter å ta den. Prøve og arbeide gjennom hva det er om du som gjør deg ulykkelig.


4. Ta kontakt med venner og familie. Ikke bli cooped opp på hjem tenke på hva du tror du har mistet. I stedet konsentrere seg om den positive energien rundt deg, og ikke stoppe deg fra å være lykkelig. Husk at en lykkelig person er mer ønskelig enn en trist sap. Ser du holde så godt kan gjøre din ex tenke på hva han eller hun har mistet i stedet for den andre veien rundt.


5. Delta i aktiviteter som du virkelig liker. Dette vil holde deg opptatt og hindre deg i å understreke om bruddet. Det vil også ta tankene bort fra din ex, selv for en kort stund.


6. Hvis du støte på din ex, være sivile. Dette kan være en veldig vanskelig ting å gjøre, spesielt hvis bruddet ikke ble gjort riktig. Men ved å holde en vennlig holdning til din ex, åpner det du opp til muligheten for avstemming. Huske på at dette er et arbeid som pågår. Hvis du ikke føler du er klar til å møte din ex, ikke tvinge det; Ellers står du risikoen for å gjøre en fullstendig narr av deg selv og fremmedgjøre din ex for godt.


7. Ikke datoen andre mennesker hvis du føler at du ikke er klar, men holder deg åpen for lys sosiale møter. Ikke vær redd for å ta en kaffe med noen nye. Tross alt, er kaffe bare kaffe. Middag er et stort skritt, og hvis du føler det ikke er rett tid, gjøre ikke det. Aldri begynne å gå med en annen person bare for å få din ex sjalu fordi dette er umodne. Det også sender ut melding om feil å din ex-som du er ikke lenger tilgjengelig, og noen sjanse til å komme sammen igjen er borte.


8. Etter god tid har gått, være prøve brotsjing gjenstand for å komme tilbake sammen med ex. ærlig om dine følelser.


Hvis du fortsatt tenker, "jeg savner eksen min kjæreste", kanskje det er på tide å komme tilbake sammen.

1 comment:

  1. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    ReplyDelete