Thursday, May 2, 2013

Hvordan å gjøre ham ønsker deg tilbake - tilbake avgjørende skritt å få din Ex kjæreste

Everyday kvinner over hele verden går gjennom hjertesorg av å miste mannen de elsker, og hver av disse kvinnene er stille det samme spørsmålet: "Hvordan å gjøre ham vil du tilbake?" Hvis dette høres ut som hva som skjer med deg, her er avgjørende trinn å få din ex kjæreste tilbake.


Det ville være flott om du kunne bare gå til ham og fortelle ham hvor mye du trenger ham i livet ditt og alt skulle være OK igjen. Dessverre, mange kvinner tror denne taktikken vil arbeide bare for å finne mer avvisning og hjertesorg. Faktisk, kan stadig trakasserende din ex med telefonsamtaler, e-post og tekstmeldinger få deg til å miste ham for alltid. Ved hjelp av denne type av taktikk for å få din ex kjæreste tilbake er resultatet av tenkning med ditt hjerte i stedet for hodet. Hvordan å gjøre ham elsker deg igjen er gi ham plassen han ba om, og viser ham at du er modne nok til å akseptere bruddet.


Mens du gir ham tid til å tenke og komme seg roet ned, bør du arbeide på problemet som forårsaket bruddet. Hvis du var å skylde på grunn av noen opptreden problem som griner eller sjalusi, er det mulig at du må arbeide med disse feilene umiddelbart. Med mindre du overvinne problemene som forårsaket ubehag hans denne gangen, er forholdet dømt til å mislykkes. Du kan ikke bare fortelle deg selv og din ex at du har lært din lekse, og du ikke skal være sånn lenger. Du må lage en fast forpliktelse til å endre og være konstant på vakt mot Gjenta dine feil. Å få din ex kjæreste tilbake, vil du også ha å vise ham av dine handlinger som du har endret.


Ved å fokusere på å korrigere disse tegn feil, vil du være fokus mer på deg enn din ex. Problemet som forårsaket bruddet kan ha vært din tendens til å være besatt av din mann, og som fikk deg til å være altfor eiendomspronomen og kvalte. Du kan ha vært en pådriver for vanskelig for en forpliktelse. Disse problemene er vanligvis forårsaket av usikkerhet. Hvis du er alltid redd for å miste din elsker, kan det gjøre livet ulykkelig for dere begge.


Siden du trenger et løft til din selvfølelse og selvtillit, mens du venter på ham til vil du igjen, ville det være en god idé å besøke noen ut av byen venner og slektninger. De vil gi deg noen hardt tiltrengt støtte og et løft i din selvtillit og selvfølelse. Når du kommer tilbake, hvis du har dine følelser under kontroll, kan du ringe din ex kjæreste og beklager dine feil, og fortelle ham om du ønsker å ha muligheten til å vise ham hvordan du har endret. Ikke start eller gråte, bare oppgi din sak og avslutte samtalen. Vær tålmodig, og gi ham tid til å fordøye ditt tilbud, og han kan bestemme du har gitt ham grunn til å gjøre ham vil du tilbake.

No comments:

Post a Comment