Tuesday, April 30, 2013

Jeg kan ikke komme Over min Ex-kjæreste - hvordan å snu ting rundt

Følgende beskriver du?


Som du nedgangen i en lenestol eller få i seng hver kveld, dine tanker umiddelbart slå til din ex-kjæreste. Faktisk, når du finne deg selv å ha en ekstra tid til å tenke, dukker hun umiddelbart inn dine tanker.


Ting er litt annerledes på dagtid når du er mer opptatt, selvfølgelig. Når dine tanker er opptatt, som når du arbeider, utøve på treningsstudioet, eller snakker med venner eller kolleger, hun kan knapt pop inn i ditt sinn.


Det er derfor du gruer de stille gangene, når selvrefleksjon er nesten umulig å unngå. Det er på disse tider at hun invaderer dine tanker.


Hvis dette beskriver deg, er det klart at du fortsatt har litt arbeid å gjøre for å heller prøve å komme over din ex-kjæreste, eller å prøve å få henne tilbake inn i livet ditt.


På hjertet: Hvorfor du fortsatt tenke på henne


Det er et kjent faktum blant folk som studerer det menneskelige sinnet at hver av oss har en sub-bevisst tanke. Dette er delen av vår mentale selv som bobler like under overflaten, venter på å kikke hodet ut på noen øyeblikk og bølge å få vår oppmerksomhet.


Vanligvis, det underbevisste sinnet ikke feil oss for mye, spesielt når vi er aktivt engasjert i virksomheten til å få gjennom vår dag. Når våre sinn er jobber hardt, holder underbevisste dets avstand. Men, det er alltid tider av dagen, kvelden eller natten når virksomheten av dagen forsvinner, og vi er igjen alene med våre tanker. Det er på disse øyeblikkene som det som betyr mest for oss boble opp til overflaten.


Hvis, i ditt tilfelle, hva bobler opp er tanker og følelser om din ex-kjæreste, kan du være trygg på at du ikke er over henne ennå.


Slik bestemmer ditt neste trekk


Hvis du stadig tenker for deg selv, "jeg ikke kan komme over min eks-girlfriend", er her noen tips om hvordan å snu ting rundt.


Først må du bestemme om du skal fisk eller kutte agn. Hva betyr dette? Det betyr: du må bestemme en gang for alle om du trenger å bare komme over henne eller gjøre en felles, forpliktet innsats for å få henne tilbake. Det er ikke det faktum at du savner henne som en gal som driver du nøtter, er det at du er plaget om hvorvidt du bør iverksette tiltak på dine følelser eller bare bestemmer seg for å la henne gå.


Tre spørsmål å stille deg selv


Mens bare du kanne avgjøre sikkert hva du bør gjøre, bør din beslutning bli guidet av svarene på disse tre spørsmålene:


1. Til tross for problemene som førte til din bruddet, tror du at du hadde en mer eller mindre sunt forhold med din ex-kjæreste når du var sammen?


2. Tror du at hun elsket deg om så mye som du elsket henne?


3. Gjør det bare føles riktig i ditt hjerte at dere skal fortsatt være sammen i dag?


Hvis du svarte ja på alle tre av disse spørsmålene, kan det være verdt å prøve å få henne tilbake inn i livet ditt. Hvis du bestemmer deg som er hva du bør gjøre, du skylder det til deg selv (og til henne) å utdanne deg selv om hva som har fungert for andre mennesker i din situasjon. Deretter går etter det du ønsker. Suksess kan være lettere å oppnå enn du tror.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete