Wednesday, November 23, 2011

8 Tegn You�re overskriften For en Break-up, del 1

Har du noen gang undret hvorfor kvinner bare "la" menn og sette en stopper for en relasjon – ut av det blå – uten noen spesiell grunn?


Alt så ut til å være fint, og plutselig, du befinner deg alle alone… Vel, hvis du har vært i en relasjon før, du har sikkert lagt merke til at på et tidspunkt, jenta syntes å være mangler interesse for deg.


Og du begynner å få lite tegn du ikke var får i siste, du vet ikke hva som er galt, men du kan føle at noe er i endring.


Jeg har identifisert 8 tegn på at kommer tilbake veldig ofte når en kvinne er nær til å bryte opp. Se opp for disse symbolene, og start ringer skudd på nytt.


Dårlig tegn nummer 1: hun skriver og kaller sjeldnere


Dette er en første tegn på å se etter. I den innledende fasen av en relasjon er det helt normalt å skrive og ringe hverandre mye.


Men etter en stund, ting pleier vanligvis å kjøle ned litt. Likevel, hun har å skrive så mye som du skrive henne og ringer så mye som du gjør.


Hvis du gjør alle skrive- og alle kall, innse at hun har en telefon, og kan også holde kontakt med deg.


Dårlig tegn nummer 2: mindre fysisk kontakt


Idet tid går, du bør bli kjent med hverandre bedre og bedre, og som bør opprette mer fysisk intimitet mellom to av dere.


Ennå hvis etter et par uker eller måneder jenta synes å være klemmer og kyssingen deg mye mindre, som kan være et annet tegn. Og siden vi snakker om fysisk kontakt, ta hensyn til dine seksuelle vaner.


Hvis du legger merke til at jenta er bare ikke til å gjøre lenger, kan du slutte å starte kontakt.


Bare slutte å være den første til å prøve å gjøre noe i seng.


Du skjønner, hvis du alltid starte sex, jenta vil alltid være en til å nekte eller kun akseptere, du hånden henne kontrollen.


Husk at du trenger å være i kontroll på alle ganger, så bare legge tilbake og la henne gjøre noe.


Hvis du har alltid vært over henne, legging tilbake litt vil ha henne spørre seg selv: "hva som er galt, ikke jeg attraktive lenger?".


Du ser, jo mindre du prøver å starte sex med en kvinne, jo mer vil du ha henne spør seg selv for som grunn du ikke er i det lenger, og hun vil være døende for å erobre du tilbake.


Dårlig tegn nummer 3: hun ler mye mindre


Hvis du i de tidlige dagene brukte å bli kjøpedyktig gjøre jenta ler som hun er aldri lo før, og nå er hun bare nodding når du si noe, kanskje du har et problem.


Hun kan være en smule lei av å høre historiene dine. Det er kanskje ikke noe å bekymre deg, men det er et tegn.


For å møte den slags problem, er den beste tingen å gjøre å bli mindre tilgjengelig for noen tid, et par dager for eksempel.


Husk at som de blir tilgjengelige hele tiden ikke er egentlig en god løsning hvis du vil bygge et langvarig forhold.


Ved å bli utilgjengelig for en dag eller to, kan du få henne til å tenke på deg enda mer.


Dårlig tegn nummer 4: du har inntrykk av plaget henne


Du har den forferdelige og fryktelig følelsen at du plager eller choking henne litt.
Og det siste du vil høre er henne å si hun trenger litt plass.


Som du vet at nøkkelen er å være i kontroll av forholdet, er det bare å ta et par dager av. Finne en god og sannsynlig unnskyldning, bare fortelle henne du har mye arbeid å gjøre, du arbeider på et prosjekt, noe som er realistisk og ikke offending til henne, og bli utilgjengelig for et par dager.


Ikke kall henne så ofte som ville (men være morsom og forfriskende når du snakker), og ikke svare på hennes meldinger umiddelbart.


Det er det for i dag, men husk å sjekke ut andre del av artikkelen, kommer ut snart.

No comments:

Post a Comment