Monday, November 21, 2011

Kunsten å la gå

Hvorfor folk gråte når de brøt med sine kjærester eller kjærester? Det er en av våre spørsmål i livet, er det ikke?


Folk gjennomgå behandling når de brøt. Ofcourse vi ikke kan hjelpe oss fra gråter. Det er mange spørsmål som vi spør i oss selv, men vi kan ikke svare direkte. Ett av disse er "Hva har jeg galt?". Ja ofcourse har vi gjort mange ofrene bare for å tjene et godt forhold, men da vi havne bare gråt. Ingenting er umulig hvis vi har prøvd å være god på oss selv, og også i forhold som vi hadde.


Kjærlighet gir oss mye lidelse. Ja sin sanne, men deretter kjærlighet lar oss alle hva vi trenger å føle og erfaring. Vi elsker fordi vi ønsker å være fornøyd, ønsker vi å føle hva livet er.


Gråt er bare en behandling for oss å helbrede et sønderknust hjerte. Vi gråte fordi ved første, vi ikke kan akseptere at vi er separert fra våre kjære, men vi må tenke at "vi trenger Å LET GO", vi trenger å flytte på. Og i stand til å gå videre, vi trenger å la gå av fortiden og godta at livet ikke er alltid rettferdig. Vi må godta alle forhold som er hengende foran oss. LIVET ER IKKE LIVET UTEN OFRE... Gud lar oss føler sorg i stand for oss å utvikle våre følelser og være i stand til å stå i hver prøveversjon som kommer til våre liv.


Bare alltid Husk at i livet ditt i dag, du er ikke alene, og du vil aldri bli så lenge dine venner er det for å gi du firma og for å gi deg råd du trenger i livet ditt. Hovedsakelig at vi ikke bør glemme er Gud whos alltid vært det gjennom våre gode og dårlige tider. Aldri glem å ringe ham hver gang...


Godbless du alle og til neste gang!

No comments:

Post a Comment