Thursday, November 17, 2011

Det første skrittet til å komme Over en Breakup

Det siste jeg har hatt en løpe av klienter har en svært vanskelig tid å komme over på slutten av en relasjon, så la meg dele noen hemmeligheter med deg om hvordan å helbrede.


Jeg har en klient kalt Dorothy som sliter med å la gå av et forhold med en fyr som hun hadde i utgangspunktet tenkt var perfekt for henne. Når vi først begynte å jobbe sammen Dorothy var virkelig sint og frustrert at, enda en gang, hun var nødt til å bygge opp hennes kjærlighet liv. En god ting om disse følelsene var at de fjernet alle fristelsen til å komme rett tilbake i dating.


Det første trinnet for enhver klient som jeg jobber med i denne situasjonen er å ha dem føler sine følelser som er en viktig del av helbredende prosess.


Noen mennesker virkelig sliter med følelsen visse følelser. Noen av oss er enklere med sinne, andre med sorg. Dorothy var mer enn komfortable med å være sint, men var svært motvillig til å innrømme at hennes sinne ble maskering hennes følelser av vondt og ensomhet. Disse følelsene gjorde henne føler sårbare på en måte som hun motstod furiously. Jeg oppfordret henne til å utforske alle hennes følelser ved å skrive et sorg brev til sine tidligere.


Sorg-Letter


For å skrive brevet tar deg tid til å utforske hva du kommer til å savne og hva du ikke kommer til å savne.


-Hva er du sint om?


-Hva er du trist om?


-Hva gjør du frykter denne pausen opp betyr?


-Hva var din del i pausen opp?


-Hva er du alltid kommer til å elske eller setter pris på om din ex?


Dette er referert til som en stige av følelser, og det er flott å skrive brevet i rekkefølgen ovenfor. Hvis du vil gjerne bruk disse spørsmålene som topptekst. Det er sagt Hvis du trenger å holde kommer tilbake til sinne og deretter kan du gjøre og deretter jobbe deg opp stigen igjen på nytt.


Det er viktig at du innse at du aldri skal sende dette brevet, på denne måten kan du utforske å være helt urimelig og kanskje selv hva hadde tidligere vært, unbearably åpen om hvor vondt du føler.


Utforske disse spørsmålene i slike slik at du kan føle deg alle tingene du mistenker kan være sant selv om du hadde heller de var ikke. Skriv bokstaven som om du skriver det til noen som virkelig bryr seg om hvordan du føler deg.


Det er veldig viktig at du tar tid til å gjøre dette. Hver gang du la en relasjon som det er en fare for at du vil undertrykke dine følelser grunnet smerte og skuffelse. Den undertrykkelse fortsetter etter breakup og gjør deg mindre attraktive og kan begynne å begrense din evne til å elske.


Hvis du går gjennom denne fasen av følelsen følelsene dine riktig, og deretter vil du kunne koble med minst noen av kjærlighet du følte for denne personen du har delt fra. Ikke på en måte som spiser på deg, men på en måte som nourishes din oppfatning av å ha et liv verdt kjærlig. Hvis du har elsket dypt én gang, deretter kan du gjøre det igjen. Det tar arbeidet med å holde din hjertet sunn og åpen, men det er svært verdifull arbeid.


Dette er første trinn i en prosess som kan ta alt fra dager til måneder, og det er et godt solid første skritt. Da Dorothy begynte å være ærlig om hvor trist og ensomt følte hun hun fikk redd om hvordan overveldende det følte. Som om noe hun kunne blir tapt i følelsene eller hun aldri ville føles bra igjen. Denne prosessen krever at du erkjenner at dine følelser ikke er noe å være redd for. Hvis du føler deg trist er du bare trist. Det betyr ikke nødvendigvis at det er noe galt med livet ditt som må fikses. Noen ganger er det beste du kan gjøre for deg selv å erkjenne bare at du føler trist.


Slutten av et forhold er ofte død av noe du funnet for å være vakker for en stund. Som sagt, uansett hvor stor din sorg er, du kommer til å komme gjennom den. Du er langt større enn din verste følelse.


To måneder på Dorothy har lært mye om henne selv, og en av hennes uventet gjennombrudd er som å være alene hjemme lenger gjør henne føler at det er noe galt med henne. Plutselig å være alene er ikke så skremmende og fra dette sted hun er i en bedre posisjon til å tenke på hvem hun faktisk ønsker å gjøre en del av hennes liv.


Følelsen dine følelser er den raskeste ruten til helbredelse, og den eneste veien ut er gjennom. Bare husk på at selv de mørkeste minuttet er bare 60 sekunder lang.


De gjenværende 6 trinnene i healing et sønderknust hjerte webområdet mitt.

No comments:

Post a Comment