Wednesday, November 16, 2011

Er lik andre tap tap av kjærlighet

Har du elsket og hadde ødeleggende opplevelsen av din kjære forlater du? Har du følt smerten? Har noen andre smerte kommer nærmere til det? Ja, smerten av å miste noen av død kan komme nær som. Men selv det er ikke sammenlignbare. Med døden, du mister din kjære evig, og vet at hun/han er ikke lenger i denne verden. Men hvis han/hun forlater deg, vil du oppleve sjokk som er uovertruffen. Du vet at din kjære er i denne verden selv, men du har ingen styrke til å finne ut hvor? Du har ingen styrke til å møtes og finne ut årsaken til svik. Du får så numbed med støt, at du kan ta mer smerter. Så har du igjen for å leve med at smerte selv. Og at livet er ingenting, men døde i hvert øyeblikk.


Når jeg gråte for min elskede, sier tårer jeg kaster er mer verdifulle enn himmelske perler, poeten i meg. Ja, ett gråter, og finner man ingen for å dele dette gråte. Hvis du snakke med folk rundt deg om brytes ned du står overfor, de vil trolig kalle deg en dåre for klagemålet. Etter en stund slutter du å snakke med noen om din smerte. Som holder smerte inni deg. Som dreper du sakte, men sikkert.


Kan en overvinne dette? Svært vanskelig. Selve faktum at du falt elsker senkes du forteller om personligheten din. Slike personligheter som gir seg selv helt bort, finner det svært vanskelig å bære tap av kjærlighet. Snappe et barn vekk fra mor og måle smerten av mor, du vil finne ut hva jeg snakker om. Hvorfor mor sørge så mye? Fordi hun gjennomførte barnet i hennes skjød for ni måneder, hun brydde seg for barnet etter fødselen, hun holdt våken for hennes barn for endeløse netter og hun har drømt for hennes barn, til alle tider. Barnet var en forlengelse av sin egen personlighet. Derfor blir tap unbearable.


På samme måte elsker dem som elsker dypt, deres elskede som sine egne barn. De omsorg for elskede som sin egen filtype. Sin kjærlighet og deres elskede blitt en viktig del av deres personlighet. Derfor, når at kjærlighet går, sorgen er enormt og tap er immeasurable. Hva skal gjøres? Ingen kan si om dette. Det hele avhenger av personlighet.Hvis vedkommende kan noe fortsette å arbeide mot et nyttig mål, mens du holder smerten hele tiden inni hjertet, kan livet gjennomføres på en stund. Men til slutt at smerten av separasjon vil engulf personen.

No comments:

Post a Comment