Wednesday, November 30, 2011

Pause Ups: Overvinne smerten

Å være i et tilsynelatende kjærlig forhold ett minutt og deretter støte tilbake i 'singledom' neste minutt kan være for mye for noen mennesker – og hvem ville klandre dem? Forholdet pause UPSen kan skje så mange årsaker inkludert utroskap, misunnelse, sinne problemer og noen ganger bare kjedsomhet. Noen folk ta det virkelig godt når de få dumpet og noen ikke. Noen finner det vanskelig å forstå hvorfor forholdet forverret seg i første omgang og ikke har tenkt at det der eventuelle problemer som ble som påvirker forholdet på en negativ måte. Folk som finner breakups vanskelig kan ofte føler isolert og ensom i sin sorg. Det kan virkelig håndtere slag til sin tillit og deres selvtillit aktelse.


Hvis du har vært gjennom en dårlig pause opp eller kommer gjennom en nå, vil du kunne forstå smerte og kvaler som en person i den posisjonen ville gå gjennom. Søvnløse netter, følelsen av worthlessness og konstant 'hva OMS ' kjører gjennom hodet er alle ting du kan empathize med. For noen mennesker er det nesten det samme som å være fratas som du har mistet lover og ditt forhold. Det kan være veldig vanskelig å tenke på fremtiden på en positiv måte som hver gang du gjør du bare tenke på livet ditt uten lover. Det kan virkelig føles som en nedadgående spiral som er bare suger du videre og videre til fortvilelse.


Så hvis du går gjennom denne typen av situasjonen for øyeblikket, og du finner du selv synes det er vanskelig å takle hva som skjer-fortvile ikke som du kan få over dette. Som en hypnotherapist hjelpe jeg utallige antall individets trau tøff forholdet delinger via mine produkter og i min private klinikken. Hypnosis er så vellykket som det bare reprograms delen av hjernen din som gjør at du føler meg så ille for øyeblikket. Vi refererer til denne delen som din sub-bevisst tanke, og det er delen av hjernen din som inneholder alle din tro, vaner og atferd, så det er et flott sted å starte.


Hvis du mener alvor med å bruke hypnosis hente over din Brekke og tap, så jeg vil anbefale at starter du ved prøver en hypnosis nedlasting eller registrering. Lytt til det og slappe av med det-bare slik at det å gjøre alt arbeidet for deg. Jeg ønsker deg best av hell og suksess.

No comments:

Post a Comment