Saturday, November 19, 2011

Kutte ledningen

Noen ganger etter en relasjon er avsluttet, har mange av oss problemer med å la gå. Mange av kundene mine klager ofte av følelse hjemsøkt eller selv besittet av dyrt avdød (som sannsynligvis ikke selv tenker på deg i det hele tatt og er opptatt lykkelig kjører bort med hans eller hennes nye partner.) Det er som personen har forlatt et uutslettelig forlaget på ditt hjerte og mange av oss føler at vi ikke kan gå før ex returnerer. Energi av ex kan være manifesting seg i alle slags måter---i hva du oppfatter for å være liten knyttelser eller påminnelser som inntreffer i hverdagen (for eksempel et uttrykk eller sang lyriske) eller selv som en besøkende i drømmene.


Det er alle slags cures for dette fenomenet, (alt fra brenning bunter av sage å fjerne rom for den tidligere vibe å kaste ut hver enkelt påminnelse om ham eller henne, inkludert sengen.) Men før du grøft Sealy Posturepedic, foreslår jeg at du prøver denne lille øvelsen kalt "Kutte ledningen."


Tanken bak dette er at når vi koble til noen vi koble til ham eller henne på tidspunktet for våre solar brachialis området rett under din diaphragm. Når vi først møte noen og fall in love, bruker vi mye tid på å bygge opp denne energien som lightworkers si ser ut som et tau av lys som kobler sammen to personer. Selv etter at en person forsvinner, kan imidlertid tau fortsatt forbli.


Ofte, tilbringer personen som står bak mye tid på fortifying at tau med hans eller hennes egen synsk energi i et forsøk på å bringe personen tilbake. Ex kan sammenligne en synsk vampire, som er gleefully suge tilbake energien som dumpet personen er å sende dem. Det trenger ikke engang rolle hvis du sender dem dårlige tanker eller harme. At energi er ofte oversatt til dem i den reneste formen for astral energi-- og de bruke den til å omdanne og feed deres nye forhold. Så hvis du vil hindre at selv blir sugd tørr ved synsk vampire, Oppsann jeg mener ex, jeg foreslå du prøve dette: Lie ned på senga, puste dypt, og bli så avslappet som mulig. Nå bildet den andre personen og ledningen av lys som du opprettet da du trodde dere begge ville være koblet for all evighet. Du kan visualisere at ledningen som best kan du, og undersøke den.


Hvor tykk er det? Hva farge er det? Hva er det laget av? Nå velge dine våpen. Hva vil du bruke til å kutte denne ledningen? Trenger du en kniv eller er tilkoblingen så sterk at det kan deles bare med hacking på den med en machete? Hvis en machete ikke fungerer, kan du prøve en buzz så. Min favoritt er en stor par golden saks. Nå, i din mind's eye, klipp, banalisere hogge sever... gjøre det du har å gjøre for å klippe ledningen. Bildet den andre personen flytende bort fra deg som en helium ballong la løs i himmelen... og smil og vinke "bye bye!" Oddly, er en av siden fordelene (eller ulemper avhengig av hvordan du ser på det) at den andre personen registrerer løsgjøring. Som en grådig synsk vampire, vil de komme tilbake for å se hvor deres kilde av energi har gått. Så ikke bare tilbake denne øvelsen at astral helse, men det ofte bringer ex. Det vil si at hvis du selv ønsker dem tilbake i det hele tatt.

No comments:

Post a Comment