Sunday, November 20, 2011

Vellykket karriere, steinete forhold?

Mens du er soaring with the eagles på jobb, er ting omtrent så lavt som de kan få på hjemmebane. Dette er en quandary mange mennesker før du har hatt, men innenfor situasjonen er en mulighet til å evaluere liv.


Ofte tar det en forholdet sammenbrudd av skilsmisse proporsjoner for å tvinge oss til å stoppe og ta beholdning av betydningen og retning av våre liv.


Vi vet også at "kjærlighet" er en av bærebjelkene i våre liv. Vi vet det er ikke logisk å arbeide så vanskelig og så lenge vi gjør dette, oppretter alle penger og suksess tenkelig bare å ende opp alene og ikke i stand til å dele alle fruktene med en du elsker mest.


Hva den vellykket karrieren, steinete forhold situasjonen gir deg med skjønt er en mulighet til å evaluere. La meg forklare.


Livet handler om formål-livet formål. Du, er i livet ditt formål – fremfor alt annet, streve for lykke, og for å kunne hjelpe deg med å vurdere situasjonen jeg har noen spørsmål for deg som tar deg rett til hjertet av saken.


Er du fornøyd "med deg" i ditt forhold?
Er du fornøyd med din partner i relasjonen?
Vil du framleis forholdet?
Kan forholdet reddes? Så, hvordan?


Bruker du arbeid for å skjule noe hjemme? Barn; svigerfamilie; trinn-barn, smerte av en familie død; noe din partner sa til du måneder siden som vondt, og du aldri gi slipp av det?
Er det presset hjemme som kunne være utarbeidet med en annen strategi dvs. utenfor hjelp, som coaching eller rådgiving?


Elsker du din arbeidet mer enn din partner?
Endrer du til en annen person som du ikke liker når du krysser grensen, eller når du slår i gaten?


Mange situasjoner kan være utarbeidet, hvis du ønsker å arbeide dem. På kort sikt snakker eller arbeide sammen kan arbeide, men du må være forsiktig at du ikke bare feste en Gips over hva som syntes å være et lite sår bare å gjenåpne på nytt senere.


En av måtene å unngå dette er å demontere livet ditt for å kunne Gjenoppdag selv. Gjør dette vil gjøre deg lykkelig, ikke bare for en time eller en dag, men for livet.


Folk som har vært i vellykkede karrierer, steinete relasjoner bruker denne situasjonen for å revurdere sine betydning & retning i livet. De er gjør det og finne de er nå mestring mer enn bare karriere pilar, men forholdet en også.


De vokser til sterkere, montør, lykkeligere mennesker. Vil du føye dem sammen?


De beste ønsker


Jo Ball
Coach & grunnlegger, Unstoppable livet

No comments:

Post a Comment