Tuesday, November 15, 2011

Hvordan til å glemme tidligere forhold

Det siste som nekter å gå bort kaster sin skygge svært langt inn i dag og i fremtiden. Mange av oss har hatt bryte ups-en i siste, og nå ønsker å gå fremover. Noe ødelegger alle nye forhold. Hva er det? Fordi hvis du finner at hver ny relasjon er bryte fra hverandre, begynner du å søke etter feil i deg selv. Sannheten kan ligger et annet sted.


Hva skjer etter en pause opp?


Dette avhenger i stor grad intensiteten av tidligere forholdet. Mer intens kjærlighet, mer vondt vil føre etter pause opp. Og hvis din bryte opp fant sted på grunn av utroskap av partneren, det vil skade deg likevel mer. Minner om tid delt vil hjemsøke evig. En titt på noe delt vil bringe i en skred av siste minner, og vil ta bort din fred i et øyeblikk. Tidligere kan være svært ødeleggende. Det dreper personen, det dreper nåtiden og fremtiden. Det kan hjemsøke en evig.


Hvordan komme ut av det?


Det finnes ingen enkle måter ut av dette. Noen av oss vil aldri komme ut av sorgen for vår levetid. En metode som kan hjelpe er dette. Forestill deg et reservoar av følelser. Tenk deg av mange reservoarer. I en har du din lengsel etter det du har mistet. I en annen lagrer du dine minner om svunne tider. Ennå en annen du har lagret smerte som du lider av. På denne måten kan du tenke deg av mange reservoarer. Før de blir tømt, vil du ikke bli ny. Er jeg rett? Hva skal gjøres? Tøm dem. Det vil ta tid, i noen tilfeller mange år, men du kan du tømme dem hvis du virkelig ønsker. Leve gjennom alle din lengsel igjen og tømmer det reservoaret. På samme måte gråte så mye som du kan og falt vondt tapt kjærlighet har gitt deg. Opplev alt fullt, lider av all smerten og prøve å tømme ut alt som er i ditt hjerte.


Dette er svært smertefullt. Men hvis du ønsker å leve på nytt, kan du gjøre dette. Mange av oss skjule våre vondt, unngå tenkning om øyeblikkene delt sammen og i alle mulige måter prøve å være så opptatt at følelsene ikke komme ut i det hele tatt. Men følelser er veldig mye det inne tærer bort vår vitals. Disse følelsene lar aldri deg flytte fremover på en positiv måte. Fjern alt fra sinnet og hjertet av reliving og gå fremover. Du kan ikke lenger føle vondt og smerten med samme intensitet, men det vil være svært vanskelig å falle forelsket i en annen person på nytt med den tidligere intensiteten. Godta dette faktum. Din kjære du igjen du har tatt unna noe veldig viktig fra deg - din tro på godheten av mennesker. Men etter tømme helt, du kan i det minste komme en normal person, som kan bære på livet hvis ikke som en robot, enn som en person uten noen følelser.

No comments:

Post a Comment