Friday, November 25, 2011

Fem Tips om å arbeide med skilsmisse advokat

Skilsmisse advokater er dyrt. Du må være proaktiv og vet hva som skjer med ditt tilfelle til alle tider. Ikke vær redd for å spørre advokat-spørsmål. Altfor ofte vi lene seg tilbake og anta at vår advokat vil gjøre hva som er rett, og at vi sette tillit til noen som kanskje har eller ikke har vår beste interesse på hjertet.


Det er anerkjente skilsmisse advokater der ute, men du må først til å luke ut pengene sulten de som tar retainer, filen ubrukelig papirarbeid og tømme bankkontoen din før du får til og med en rettsinstans dato. Ikke plukk din advokat i hastverk. Gå til din lokale familie domstol og finne ut hvilke skilsmisse advokat har byens beste rykte i byen og ansette ham eller henne.


Når du har leid din nye skilsmisse advokat, er her noen enkle regler som følger:


1. Pass opp av en advokat som tar en mindre retainer, men ikke filen bevegelser. Noen ektefeller vente på måneder på slutten for å få domstol bestillinger for spousal og barnet støtte fordi deres advokater did not file nødvendig bevegelser.


2. Husk at når du snakker til advokat på telefonen du betaler per minutt. Ikke gjør feilen å chatte på og på. Komme til poenget og bruke en tidtaker. Hvis det er et rutinemessig spørsmål, for eksempel datoen for en høring, snakk med antallet ansatte i stedet for advokat. Tid for støttestab er ofte ikke fakturert, og hvis det er gebyret er på et mye lavere rente enn en advokat.


3. Følg din advokat råd til brevet. Disse menneskene gå til law school; de burde vite hva de gjør. Å gjøre dum feil, som ringer din ektefelle gjentatte ganger, plukke kamper og ikke beskytte deg selv, kan føre til regninger, vold og restraining bestillinger. Du bør begrense alle kontakt med din ektefelle. Bare diskutere dine barn og enhver bedrift må du kanskje sammen. La advokater gjøre snakker for deg når det er mulig. Det er det de betalte for.


4. Følg loven. Det viktigste du kan ha er beherskelsen. Det vil være tilfeller der du vil handle ut, ringe din ektefelle navn eller være vengeful. Disse handlingene kan bare land i varmt vann. Tar din ektefelle kredittkort på et kjøpesenter rangel kan gi deg juridiske problemer som bare ikke trenger du.


5. Du har leid en advokat for å beskytte deg lovlig. Den advokat er også en stor regning, og du vil holde oversikt over hva du betaler. Føre en logg over hvert møte, telefonsamtale, og varighetene. Også er det en god idé å spille inn i en journal eventuelle hendelser med din ektefelle, slik at det blir lettere å huske detaljene i retten senere.


Mest av alt, vet at selv om dette er en av de mest smertefulle ganger av livet ditt, du vil overleve. Å finne den riktige advokat vil gi deg trygghet i ditt tilfelle. Din advokat fungerer for deg, og sammen du kan planlegge og få best mulig resultat.

No comments:

Post a Comment