Friday, November 18, 2011

Hvordan forrådt elskere kan bære på?

Kjærlighet gir liv og en break-up tar bort et liv. Hvorfor kan ikke en elsker bor vanligvis etter en dårlig break-up? Hva om en også føles forrådt etter breakup? Disse spørsmålene er like gammel som sivilisasjonen.


Utforske romantisk kjærlighet-


La oss utforske litt mer om romantisk kjærlighet og pause-ups.


En person som blir helt involvert med kjærlighet mister sin identitet.


Det hele blir dreier seg om kjærlighet. Alle ambisjoner, alle ønsker alle smerter, alt i livet blir knyttet til å elske. Slike elskere føler ødelagt etter break-up.


Hvis kjærlighet er bare en del av livet som en kan overleve lett etter break-up.


Men noen poeten kaller slike type kjærlighet som ekte kjærlighet? Definisjonen av ekte kjærlighet betyr du gi deg selv helt bort til din kjære. Du drømmer, spise, nyte, og gråte, Le, fungerer, hva noensinne du gjøre alt som er sentrert rundt din kjære. Du bor i denne Kjærligheten. Og dermed du dør når du forrådt. Hvis du er i ekte romantisk kjærlighet, du skrånende leve for en dag uten lover, derav det blir umulig å leve for en levetid. Smerten av separasjon og svik blir så ille, at sorg dreper essensen av levende.


Svik-


For de som har blitt forrådt i kjærlighet, det blir umulig å forstå om hvordan deres lover kan forråde dem? Det er som et barn knivstikking mor. Tenk deg smerte av mor som brakt opp hennes barn med ingenting, men elsker, omsorg og tok hver smerte å se at hennes barn var fornøyd. Forrådt elsker føles noe lignende og enda mer. Så hva som skal gjøres?


Utbedring-


Er deres svikter for slike mennesker? Slå til Gud for hjelp. Ber om.


Se på de lider delen av samfunnet, for eksempel barn lider av kreft og prøver å gjøre noe for å hjelpe dem. Finn ut de som står overfor ufattelig vanskeligheter og gjøre noe for å gjøre livet bedre. Ta dine tanker vekk fra din egen smerte, og se på andre gjennomgår mye verre smerte. Bidra i someway for å hjelpe denne verden bli et bedre sted. Det er svaret for svik og en dårlig break-up.

No comments:

Post a Comment