Wednesday, March 28, 2012

3 Gratis Tips om hvordan å få Ex tilbake etter at They�ve gikk bort For godt

Jeg vet det var smertefull å se din kjærlighet gå bort fra du, etter at du har hatt "talk". Det egentlig rolle ingen hva eksakte ord ble sagt, kjerne av diskusjonen (eller argumentet) førte til din kjære slik at du vet at de ble Brekke ting av med deg for godt.


Din hele verden kom styrter ned på at øyeblikk, og du prøver å plukker deg opp og få det sammen. Jeg føler du. Jeg har vært der også. Tilkoblingen du føler deg med din ex er fortsatt fersk, og du lurer på om det er noen måte å berge ditt forhold.


Det er mange faktorer som går til pause opp av hver relasjon og din situasjon er unik for deg og din ex partner. Men det er noen årsaker til hvorfor folk bryte opp: tap av interesse i relasjonen, mangel på respekt, ikke nok felles, mangel av intimitet, ikke nok tid sammen, osv.


Bare du vet hvor du står i din ex elske i dag, og om det er verdt selv prøver å gjenoppbygge det du har mistet. Hvis du føler er det virkelig en rimelig god sjanse for at to av dere kan få tilbake sammen igjen, så du vil dra nytte av følgende tips:


1) Skrive en kort notat å godta situasjonen


Du vil gjerne utleie din ex vet at du helt godtar at dette er hvor ditt forhold er akkurat nå. Du bør skrive en kort notat (håndskrevne) la dem vite at du samtykker i at du både skal ta en pause fra hverandre nå.


På en måte, er du anerkjenne at den første versjonen av ditt forhold ikke fungerte. Du la gå av versjon 1.0 slik at du kan begynne å arbeide med versjon 2.0 – ikke si at i notatet!


2) Hold kommunikasjonslinjene åpne


Hvis din ex er åpent for fortsatt å være venner med deg, det er flott. Du kan gi dem en sporadisk samtale eller sende en e-post eller tekstmelding å si "Hei" eller snakke om noen andre lys emne. Ikke under noen omstendigheter bør du få opp noen tidligere problemer eller klager som du hadde i ditt forhold. Holde ting hyggelige og vennlige, og ikke prøve pressuring dem til å la deg komme, og tilbringer natten.


3) Vis at du respekterer og beundre dem


Det må være noen ting som du virkelig beundre om din ex elsker. Alle liker å bli fortalt hvor spesiell de er på noen måte. Når du får anledning, la din ex vet hvor mye du liker måten de gjøre slik og sånn. La dem vite at du respekterer måten de bære seg eller håndtere visse situasjoner. Ikke gå over med grøtaktig ros. Være ærlig i din beundring.


Det er mange flere ting du kan gjøre for å vinne din ex tilbake. Å ha en god strategi er avgjørende for å sikre at du gjør de riktige tingene på riktig måte for å få det beste resultatet. Relasjoner ta litt arbeid og TLC. Hvis du er villig til å sette i arbeid, vil deretter din belønning være følelsen armene pakket rundt din kjærlighet igjen.

No comments:

Post a Comment