Saturday, March 3, 2012

Hemmeligheten for å få din Ex tilbake � hva du skal gjøre når They�re sitter på gjerdet

Så... Du er i breakup og ivrig etter å få dem tilbake. Du føler deg ulykkelig og deprimert uten dem, og situasjonen synes håpløs til deg. Men det faktum er…


Sannsynligvis akkurat nå de ikke har gjort en fast beslutning ennå!


Og likevel "sitter på gjerdet" – og det er veldig bra for oss, bare lære å bruke den… Og du er tilbake i relasjonene glade og romantiske igjen! Faktisk, denne fasen er den vanligste – og det kan føre til forsoning i dager (Hvis ikke timer!).


Så la oss få til løsning og strategy…


Så hva er "sitter på gjerdet scenen" i et nøtteskall?


Det er måten folk gjør deres decisions… Og måten å FORSINKELSEN dem... Fordi de ikke er sikker på at


Det er 3 hovedtrinnene:


1. Din ex er fra gjerdet, følelsen godt og ikke villig til å få på gjerdet.


2. På gjerdet, men godt fast. Kan observere alle muligheter og alternativer som han eller hun har.


3. "Sitter på gjerdet" scenen er den mest vanlige etter å gjøre en stor beslutning som påvirker deres hele livet.


Dette er en normal prosess som finner sted når folk gjør alle avgjørelser i deres liv... Inkludert små beslutninger, middels beslutninger og store decisions… Men når håndtere liten beslutninger, vi gjenkjenner vanligvis ikke gjerdet fordi det er for lav, og ikke vekker vår frykt-angst.


Men... La oss ting om store beslutninger for en stund... En stor kjøp, for eksempel...


Kanskje et hus?


I lang tid du er helt fornøyd med din huset, og tenke engang ikke på skiftende den… Noen gang (fra gjerdet)


Men da... gamle huset ble for liten for deg, ikke nok plass til og den unge og voksende (det vil si barn) familie... Ganske snart du var "sitter på gjerdet", men ikke virkelig underholdende detaljer. (På gjerdet, men godt fast og ganske stabil)


Til slutt, på grunn av voksende misnøye av dine familiemedlemmer eller en plutselig mulighet du begynte å utforske din mulige løsninger, og frykt kom i lek.


Du starter å slingre... Du vet ikke hva å bestemme!
Når noen er i wobbling fase, de vanligvis er svært emosjonelle og kan få sint og irritert på mer fall av en fjær!


Så det er mye lettere å få dem på din side også... Hvis du vet hvordan du gjør det rette. Så hvis du er målbevisst og klar til å ta affære, har du en meget god sjanse til å skyve dem tilbake inn i dine armer... Sakte og forsiktig – merke uten dem selv...


Men... La oss bruke noen empati her. Hva du synes du ville gjøre, hvordan ville du reagere på "salesy" virkemåte Hvis du var å kjøpe en ny bil? Sannsynligvis langs linjene av denne setningen: "Hold deg unna! kom deg ut! La meg gjøre min egen beslutning!" Høyre?


Så det er-jo mer du skyve på dem mens de er på gjerdet, mer fjerntliggende og sint de blir... Så er det ikke smart måte å gjøre ting. Så trenger du for å unngå den.


Håpe dette hjelper deg å oppnå målet om å få din ex tilbake, mens du unngår den mest fatalt feilgrep – jage dem og å være clingy.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete