Friday, March 30, 2012

Hvordan får jeg min Ex-kjæreste tilbake? Hvordan du gjør din Ex-kjæreste ønsker deg tilbake

Jeg vedder på at du sitter der akkurat nå går over de siste øyeblikkene at du har brukt sammen. Jeg vedder på at du husker hva han hadde, hva hans ansiktsuttrykk var, der han rørte du eller ikke berøres du. Du har også planer om hvordan du reagert til hva han sa, hans kroppens bevegelser og lurer på Hvis du kunne har sagt noe som ville endre utfallet av... . din breakup.


Du kunne gå over det en million ganger, men det vil ikke endre det faktum at du er her i denne situasjon akkurat nå. Han gått for tiden, og du er alene og ikke fornøyd om det. Så du kommer med ulike scenarier av hvordan du kan få din ex kjæreste tilbake. Dessverre synes ingen av ideene du har hittil sannsynlig å få ham tilbake.


Jeg vet hva du føler. Du er ikke noen kooky ex kjæreste som ønsker å trekke noen sprø ordning for å få ham tilbake. Du vet hvilke de viser i TV-filmer der heltinne fungerer alle minsten og får kjærligheten til livet tilbake uansett hvor latterlig hun fungerer? Gal fungerer ikke i det virkelige liv, og du leter bare etter en rimelig strategi for å få ham interessert i deg igjen.


Første du trenger å gjøre, søster, er å lene seg tilbake og ta beholdning av hvor du er i livet ditt akkurat nå. Er du i et bra sted hvor du er sterk på egen hånd? Eller trenger du en mann som din ex hengende på armen å føle seg som en hel person? Hvis du føler seg veldig følelsesmessig trengende rett nå da slå til en kjæreste og gråte på hennes skulder. Ikke kontakte din ex og sutre, tigge eller gråte for ham å ringe deg eller komme over og være med deg.


Du kan tenke at be med ham vil gjøre ham føler skyld å kontakte deg, men du vil være feil. Han vil presse deg unna ytterligere. Han ønsker ikke å ta med deg i din følelsesmessig trengende tilstand. Så få deg sammen og suge opp. Du er din egen kvinne med eller uten ham. Du ønsker ham i livet ditt fordi du elsker ham og forhåpentligvis han bringer noe spesielt til forholdet. Men du trenger ikke ham å overleve (selv om jeg vet det føles det akkurat nå).


Breakups vondt, og du har rett til å føle seg ensom, trist og heartbroken. Men hvis du vil ha ham tilbake, mσ du å vise ham at han mangler ut for å være med en stor kvinne. Jeg mener, du er fantastisk, ikke sant?


Så handle som om det. Du kan ordne håret. Kjøpe noen nye klær. Holde hodet opp høy. Du skal være i orden. Nå, den andre tingen du kan gjøre er å godta det faktum at det er greit du er brutt helt. Du kan gjøre det mer ekte ved å la ham vet at du er i orden med det og kan håndtere det som en modne voksne. Skrive ham en liten notis la ham vet hvorfor du er enig med det og gi en kort unnskyldning hvis nødvendig. Deretter breezily la ham vet du ønsker fortsatt å være venner og holde kontakten.


Men dette ikke lukke døren til å være et par på nytt?


nei. Faktisk, den åpner døren til en ny begynnelse med ham. Han har nå at det ikke å bekymre deg for at du skal frik ut hver gang han ser du. Det er trygt for ham å snakke med deg igjen, og har vennlig samtale.


I mellomtiden, du vil være hemmelighet planlegger din strategi for hvordan du skal vinne sakte tilbake sitt hjerte. Du ser hvordan dette fungerer?


Du må ha en klar handlingsplan for å få din kjæreste tilbake. Først, skjønt, du har å la ham få vite at du er en orden gal, og han ikke har noen grunn til å presse deg unna.

2 comments:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  2. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
    Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
      Templeofanswer@hotmail.co.uk)

    ReplyDelete