Saturday, March 10, 2012

Enkle Tips om hvordan du får din Ex tilbake � hvis You�re en som Messed opp

Under øyeblikk av våre relasjoner, noen ganger vi kan få lett distrahert av andre mennesker og gjør feil av ved et uhell juks på våre kjærester eller kjærester. Når dette skjer, det er en ganske stor sjanse for at de ikke vil noen gang se deg igjen, dermed de bryte med deg. Uansett hvor mye du prøver å be om unnskyldning, skaden har blitt gjort og ditt forhold er over. Men men dårlig du tror situasjonen er, det er alltid en sjanse i å få dem tilbake. Her er noen tips for å vise deg hvordan.


1) Gi dem noen plass


Hvis din ex brøt med deg fordi du har gjort feil i å tilfeldigvis bedrager opp på dem, det er fortsatt håp i å få dem tilbake, men du må ta ting super slow. Det verste du kan gjøre er å gå tilbake og prøv å trøste dem umiddelbart. De mest sannsynlig fortsatt ikke kan forstå dine handlinger og ønsker ikke å se deg i øyeblikket. Gi dem riktig tid og plass til å gjenopprette før du begynner å kontakte dem på nytt.


2) Vet at de kan fremdeles være sjalu eller vondt


Ikke la skylden for hva du svelge du opp. Det skjedd allerede, og det er ingen vei i siste, og endrer ting. Bare være villig til å akseptere og forstå at din ex kan være fortsatt i mye smerte grunnet misunnelse eller depresjon, og du vil være der for å gjøre det du kan for å sikre at de er i orden. Men om rett nå, du trenger å være i stand til å ta vare på dine egne prioriteringer først og ikke la noe annet har en negativ innvirkning på livet ditt.


3) Være støttende


Være det hvis de trenger deg. Hvis de ikke har en bil, kan du kjøre dem til uansett hvor de trenger å gå. Ikke bare klipp ut alle bånd med dem eller daglige rutiner som dere hadde sammen, bare fordi de sluttet å snakke med deg. Du kan vise dem at bare fordi dere ikke er på gode vilkår med hverandre, det ikke betyr at du fremdeles ikke kan gi din støtte til dem.


4) Være vedvarende


Holde på forfølge dem! De kan ignorere du, men de fortsatt har følelser for deg, og ønsker å teste for å se om du fortsatt har følelser for dem også. Innsiden er de egentlig bare craving så mye oppmerksomhet som de kan få fra deg, men kan ikke vise det på grunn av sitt ego. Så være vedvarende selv om det virker som de er å sette opp et skjold.


5) Fortelle dem du elsker dem


Når det er din ex endelig gir deg en sjanse til å se dem, fortelle dem at du fortsatt elsker dem. Det er viktig at du setter ditt ego til side for å maksimere sjansene for å få din ex tilbake. Be om unnskyldning for dine handlinger, fortelle dem hvordan du føler deg helt skyldig og galt for hva du gjorde sammen med å forstå hvordan de føler, og forsikrer dem om at du aldri vil gjøre samme feil på nytt. De mest sannsynlig vil tilgi deg for dette, og deretter kan du be dem, "Vil du prøve dette igjen?" Se hva som skjer neste.

No comments:

Post a Comment