Wednesday, March 14, 2012

Kvinner - "Hvordan får jeg min Ex-Back?" - magiske elsker oppskrift

Du har kanskje bare har brutt opp med din ex og du har problemer med å få bare gjennom dagen. Du terpe i hodet "Hvordan får jeg eksen min tilbake?" Du lurer på "kan du få en ex tilbake?"


Hvis du virkelig ønsker å få din ex å komme tilbake, og det er ting du bør og ikke bør gjøre. Snart etter pausen opp kvinner gjør vanligvis følgende feil:


1. Roping, skriking og kaster en tantrum-dette vil ikke hjelpe i din innsats for å få ex tilbake.


2. Gråtende og tigge gråt og tigge hysterisk vil ikke få din ex-mann tilbake, men det vil gjøre du synes patetisk og trengende.


3. Texting-Texting frantically ikke vil få din ex elsker tilbake, og verken vil kalle ham overdrevet hver 20 minutter.


Alle disse tingene er vanlige feil som mange kvinner gjør når du arbeider med en pause opp, særlig når de ønsker deres ex tilbake.


En ting du kan gjøre for å få din ex tilbake er å prøve og slå pause opp rundt og gjøre ham føler deg som om han er den som avvist. Liker ingen å føle avvist, og dette vil drive ham gal.


På en positiv måte, fortelle ham du er glad han ønsker å bryte, som du var følelsen på samme måte. La ham få vite at du er helt behagelig med breakup, og at du tror det er en god idé som du var bare prøver å finne rett tid og sted for å la ham vet hva du føler.


Fortelle ham det ikke kommer ham det er deg, alle hater den linjen. Deretter går om din normale sosiale aktiviteter og fullstendig ignorere ham.


Du kan selv start dating platonically som dette vil gjøre ham enda crazier. Når han ser hvor glad du er han vil nok en gang vil være en del av det, og han vil komme tilbake til deg.


Hvis du virkelig ønsker å få din ex å komme tilbake til deg er å gjøre ham føler som om han er den som avvist, og at din er ønsket av andre menn en sikker måte å få din ex å komme tilbake til deg og tigge for ditt forhold til å fortsette.


Hvis du tror du relasjon med din ex ikke kan repareres må du vurdere ukonvensjonelle strategier i en utmerket e-bok av T. W. Jackson på skrå "The Magic av å gjøre opp".


Han har utviklet det han kaller "The Love oppskrift" basert ikke på foreldet teorier som er lært i Agder, men på virkelige liv erfaringer. Han vil lede deg gjennom den do 's og don'ts under du relasjonen bryte og hjelpe deg å finne svaret på spørsmålet "Hvordan får jeg eksen min tilbake".


Ukonvensjonelle strategier vil hjelpe deg å få tilbake selv om du tror situasjonen er umulig. Du vet at dårlige ting har blitt sagt av både deg og dine ex, juks kan ha oppstått ved en av dere, men du relasjon kan lagres, og du kan få ex elsker tilbake.


Hvis du fortsatt elske din ex måter å få ham tilbake, må du bestemme om du vil plassere innsats og tid til å lagre ditt forhold. Du finner mer informasjon under om The Magic av å gjøre opp. Nå vet du hvor du kan finne svaret på spørsmålet "Hvordan får jeg min Ex-Back?".

No comments:

Post a Comment