Thursday, March 15, 2012

Unngå denne fatalt feilgrep Hvis du ønsker å komme tilbake din Ex

Coping med en pause opp kan virkelig være vanskelig spesielt hvis med noen veldig spesiell for deg. Jeg hører ofte andre jenter si at de kan håndtere sine kjærester å ha sex med andre kvinner, så lenge de fortsatt være sammen.


Men ofte ganger de bo aldri. De forlater du føler mer desperat, patetisk og å sette hele skylden for deg selv. Spør deg selv der du falt kort og hva du kunne ha gjort for å hindre pause opp.


Hva er gjort er gjort. Men hvis du tror at det er ingenting igjen å gjøre er det galt. Hundrevis av par i verden bryte opp hver dag, og en god prosent av dem ender opp med å få tilbake sammen.


Hva kan du gjøre i dag for å havne din pause?


Ofte ganger, du føler deg håpløs slik du reagere med intens følelser og prøver å trekke alle stopper bare for å "vinne din ex tilbake". Jeg forstår hvordan du føler deg, men du gjør bare det vanskeligere for deg å løse problemet.


Så hva du skal gjøre?


1. Stopp kalle ham på telefonen flere ganger om dagen.
2. Slutte å kalle hans familie, venner og slektninger.
3. Slutte å sende ham tonn tekstmeldinger og e-poster.
4. Slutte å tigge, og be for ham eller henne å komme tilbake.
5. Seriøst, det du trenger er å slutte å være det.


Husk, han brøt med deg, og du bare øker nivået av forvirring han går med overveldende ham med din neediness. Høyre nå, jeg kan fortelle deg forhånd at han ser du som en slags en byrde.


Han vet nøyaktig hvor du skal finne deg. Han vet nøyaktig hva du har på hjertet. Hvis din ex ikke vet noe om hva som skjer med deg så du har en bedre sjanse til å løse dilemmaet som din kjæreste, kjæreste, mann eller kone kommer gjennom.


I tillegg, er dette en fin måte å bidra til å lette opp drama mellom deg.


Jeg vet dette kan høres en bit teller intuitivt men tro meg disse skal være din første trekket. Jeg ønsker ikke å kalle det en "taktikk" fordi jeg ønsker å bruke denne "usynlig" modus som en mulighet for deg til å helbrede deg selv også.


Hvis det er en tredjepart, bør jo mer du følge av dette. Har en sterk hjerte og sinn. Tro at dette "in love" state han kommer med andre lover snart vil visne.


Du må ha tillit som det skal. Vær tålmodig, og deres forhold vil kjøre kursen.


Gi deg selv tid og kjærlighet. Ta at turen som du har vært å sette av. Nyt og begynne å leve livet ditt. Jeg vet det er ikke lett, men du har til å tro at det ikke er så vanskelig for.


Tenk på det som din mulighet til å vokse til et annet nivå. En gang han innser at du ikke lenger trenger ham, du ikke pestering ham og forlate en hundre kommentarer på sin facebook, han vil tenke at du har flyttet.


Dette er vilje oppstuss ubehagelige følelser innsiden og finne selv du uimotståelig, dette er måten menneskets natur er kablet.


Alt ville ta noen tøff nok, og et Strykejern vil på din del. Har du prøvd din egen "trengende" taktikk og de fungerer ikke. Gi denne metoden en sjanse. Samle dine composure og gjenvinne din selvtillit respekt.

No comments:

Post a Comment