Friday, March 2, 2012

Vinne tilbake Ex-kvinner å vinne tilbake Ex med "Magic kjærlighet oppskrift"!

Du har bare delt opp med kjærligheten til livet ditt, og du tror det er ingen sjanse til å vinne tilbake. Du verden kan virke som det har kom til en slutt. Men vinne tilbake dine ex er ikke vanskelig Hvis du tar de riktige trinnene etter din pause, og hvis du har en "kjærlighet"oppskrift.


Jeg vil diskutere senere om en anerkjent plan som vil lede deg gjennom denne tøff tid i livet ditt. En plan om å vinne tilbake ex som fungerer som en "Magic kjærlighet oppskrift".


Bur første jeg vil gi deg en fem tips om hva du gjør eller ikke for å gjøre etter en pause med din ex.


1. Være desperat


Dette er trolig en av de største feilene kvinner utgjør snart etter en pause. Du kan ikke opptre desperat eller trengende foran din ex eller hans venner. Det vil gjøre deg virke svak og downright patetisk. Vil du vinne tilbake kjærligheten til din ex ved å gjøre ham føler synd på deg? Selv om det fungerte, ville forholdet ikke vare lenge.


2. Vær forsiktig med sjokk


Hvis du bryter med din ex var siste, kan du være lider av noen form for støt. Du kan være i en daze, du følelser eller enten dulled eller lyste. Du fokusere ikke på noe bortsett fra din ex eller relasjonen. Må du puster dypt og prøve å roe deg ned, og pass på at du ikke tenke rett.


3. Få ut av huset


Gå og være sosiale, ikke bare mope rundt i huset og falt synd på deg selv. Du holde mer til deg selv de verste det blir, tankene dine vil starte imaging ting som ikke er sanne. Du bør ikke gå ut, men å vinne tilbake er om å bygge opp din selvtillit. Dette viser også din ex at du er ikke trengende og du kan være med venner og nyte selv uten ham.


4. Det er ikke slutten av verden


Ditt ex kan tro at du ikke kan leve uten ham. La din ex vet det ikke er slutten av verden for deg. Selv om det kan virke som det til deg, du kan ikke la din ex eller hans venner vet hvordan du føler.


5. Ikke bli en Stalker


Du første reaksjon etter en pause opp han å ringe deg ex og bekjenne din kjærlighet for ham. Du kan prøve å ringe, tekst, eller sende ham igjen og igjen. Dette er en prosess som kalles "drunken oppringing", du bare ikke kan synes å hjelpe deg selv. Du har ikke kontroll over dine følelser.


Denne "drunken oppringing"-aktiviteten vil presse ham vekk. Han trenger tid og rom til å tenke gjennom hans følelser. En mann vil ta mye lengre tid enn en kvinne.


På dette tidspunktet du trenger for å få handle sammen, kan du vinne din ex tilbake kan være enkelt Hvis du tar deg tid før du handler til å tenke og få en plan sammen. Hva du trenger er en "Magic kjærlighet oppskrift", en oppskrift på vinnende ex tilbake.

5 comments:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete
  2. Livet mitt ble ødelagt da mannen min sendte meg for å pakke sekkene mine, etter 7 år at vi har vært sammen. Jeg var tapt og hjelpeløs etter å ha prøvd så mange måter å få mannen min tilbake. En dag på jobb ble jeg distrahert, ikke visste at sjefen min ringte meg, så han satte seg og spurte meg hva det var, jeg fortalte ham og han smilte og sa at det ikke var et problem. Jeg har aldri forstått hva han mente med at det ikke var noe problem å gjenopprette mannen min, han sa at han hadde brukt en fortryllelse for å gjenopprette sin kone da hun hadde forlatt ham for en annen mann, og nå er de sammen til denne dagen og på fra begynnelsen av ble jeg sjokkert over å høre noe fra sjefen min. Han ga meg en e-postadresse til DR Pellar som hjalp ham med å gjenopprette sin kone, jeg trodde aldri det ville fungere, men jeg hadde ikke noe annet valg enn å komme i kontakt med tekstene som jeg gjør, og han ba om informasjonen min og mannen min var I stand til å tilby å trylleformularen, og jeg sendte ham detaljene, men etter to dager ringte moren min meg for å si at mannen min kranglet om at 'han ville ha meg tilbake, trodde jeg aldri, fordi det bare var en drøm og jeg måtte jag til moren min og til min overraskelse, knelte mannen min ba meg beklager 'han ville at jeg og barnet skulle komme hjem da jeg ga DR Pellar en samtale om min manns plutselige forandring og han gjorde det klart for meg at mannen min vil elske meg til verdens ende, at han aldri vil forlate meg for en annen kvinne. Nå er mannen min og jeg tilbake sammen og begynte å gjøre morsomme ting han aldri har gjort før, det gjør meg lykkelig og gjør det den skal gjøre som mann uten å trakassere. Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte Dr.Pellar for å få hjelp. Eposten hans er drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Hvis du går gjennom et hardt liv, trenger du en Ex Back, en pengespråk, en skjønnhetsformel, en returrett eller en hvilken som helst type spell, du vil ha rikdom, flaks eller en venn av E.T.C. Jeg er en spesialist for tapte elskere. Jeg har hjulpet så mange mennesker rundt om i verden med en trollformel
    1. få tilbake en tapt kjæreste
    2. vinn ditt hjerte
    3. hjelpe enslige med å finne partnere
    4. være gift
    5. elsker attraksjon
    6. Ekteskapelige problemer og skilsmisse
    7 Kjærlighetsdel
    8. nyreproblemer alle slags sykdommer, kan du kontakte meg på e-posten min spellspecialistcaster937@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Min kone og jeg har vært gift de siste 15 årene og har en vakker datter på 12 år. Gjennom hele det har vært et kjærlighetsforhold, og jeg elsker virkelig ingen i verden mer enn jeg elsker henne.

    Vi har hatt et vanskelig liv i begynnelsen med økonomiske problemer, men nå har vi gått gjennom dem og vi lever faktisk et veldig behagelig liv de siste 5 årene. Vi tilbrakte mye tid sammen og hadde virkelig null problemer inntil for et år siden.

    I juli i fjor dro vi til hotellet for en helg, og da vi kom tilbake, tilsto kona mi at jeg gråt at hun hadde begynt å røyke. Jeg reagerte veldig dårlig (nå forstår jeg) og prøvde å presse henne til å gi opp, alltid fordi jeg bryr meg. I fjor hadde vi 6 hendelser der vi alltid hadde store kamper av samme grunn. Mens hun ikke ville røyke hjemme, ville hun røyke på jobb. I helgene var hun på besøk hos en kjære som bor i nærheten av huset vårt, hvor hun skulle gå en halvtime for å røyke.

    Helgene våre var stressende på grunn av hennes Nye vane, og for en måned siden tok hun tingene sine, leide en leilighet og flyttet dit. Jeg var ute med datteren min da dette skjedde, og da jeg kom hjem og så henne mistet ting, styrtet jeg i grunn. I 2-3 uker gjorde jeg alle feilene med å tigge og gråte, men hjertet hennes var så herdet at jeg ikke kunne tro hvordan hun behandlet meg.

    Forrige uke bestemte jeg meg for ferie med datteren min. Min kone er ikke i kontakt med meg i det hele tatt den siste uken, men hun kontakter datteren vår om morgenen og om natten ved å sms'e henne, jeg gjorde alt jeg kunne for å få henne tilbake, men jeg vet hvordan .. bare 2 måneder siden var jeg igjennom en artikkelen på nettet, før jeg så en kvinne som deler takknemlighet for en mektig mann som hjelper henne med å bringe fred til sitt hjem, jeg ble så imponert over vitnesbyrdet og bestemte meg for å prøve det. Jeg forklarer hele problemet, legen min, dr. Pellar. han lovet å hjelpe meg, og han som han lovet, min kone kommer tilbake og tigger, hun sluttet til og med å røyke. Navnet hans kan berømmes .. for mer informasjon, kan du kontakte ham for å få hjelp hvis du har problemer i hjemmet .. e-post drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Har du hørt om en flott mann som heter Dr.Sango, han er en asiatisk stavekaster, problemet jeg hadde i mitt ekteskap førte meg til ham. Jeg er 51 år gammel, ekteskapet mitt var en gang i rot fordi jeg hadde vært gift i 10 år uten å ha vært i stand til å bli gravid for mannen min, så en kveld fortalte han meg at han ville skilles, han forlot selv hjemmet den kvelden etter Jeg ba henne ta noen av tingene hennes, men alle mine anledninger falt på døve ører, og det knuste hjertet mitt fordi jeg lette etter hjelp fra forskjellige kilder, men ingenting fungerte for meg. Jeg surfer på en Facebook-side da jeg så en kvinne vitne om måten en caster kalt Dr Ajayi hjalp henne med å gjenopprette mannen sin etter 5 års separasjon, kontaktene hennes ble forlatt av damen, jeg har dem plukket opp og jeg tok kontakt Hjulføreren svarte ikke med en gang, men da han endelig gjorde det, forklarte jeg ham, og han spurte meg også noen spørsmål som jeg svarte etter seksjonen, han fortalte meg hva jeg skulle gjøre og lovet meg at mannen min skulle komme hjem innen 24 timer når de nødvendige tingene er gjort, overholdt jeg alt slik jeg fikk beskjed, tro meg, jeg ble overrasket da mannen min kom hjem etter måneder med separasjon og takket alt Dr..Sango ga meg urtemedisin, jeg fødte tvillinger , det sementerer virkelig meg og mannen min, og all vår takk til Dr.Sango for hans store stavekrafter, og jeg oppdager også at han hjalp kjekk slag fra andre mennesker, så hvis du går gjennom vanskelige tider i ditt forhold og du vil et bærekraftig livskontakt t med løsningen Dr.Sango på e-posten spellspecialistcaster937@gmail.com

    ReplyDelete