Tuesday, March 27, 2012

Hvorfor skjer skilsmisse og dens innvirkning

Det er mange grunner til hvorfor folk gifte seg. De kan si sin respekt for økonomisk utbytte, følelsesmessige eller fysiske oppfyllelse, for å forbedre sin status og rikdom i samfunnet, eller for å ha barn og gi dem et trygt hjem å vokse i.


I motsetning til tidligere tider i historie regnes ikke lenger ekteskap i dag en livslang bond. Hvis folk finner sin partner for livet ikke er kompatibel med sine egne personligheter, fil ganske mange av dem bare for skilsmisse. På grunn av er sosiale aksept av dette fenomenet og andre faktorer som emancipation av kvinner, det en bølge i antallet tilfeller i skilsmisse i vestlige samfunn. Skilsmisse betyr juridiske og endelige slutten av et ekteskap når begge ektefeller er fortsatt i live. Etter skilsmisse og separasjon, kan både av dem gå å gifte seg på nytt og starte et nytt kapittel i livet.


Grunn av skilsmisse


En av de viktigste årsakene til skilsmisse er fysisk eller følelsesmessig misbruk. Konstant misbruk av en partner av den andre ektefellen ødelegger gjensidig respekt og svinger ekteskap i en caustic relasjon. Oppløsningen og skilsmisse av partnere er logiske konklusjonen denne tilstanden av saker. Misbruk vanligvis skjer på grunn av lav selvtillit i en partner som i stedet for å løse alle problemer innenriks Dessverre hadde havnet skianlegg til vold, enten fysisk eller følelsesmessig eller begge deler.


Andre det hovedavdeling grunnen av skilsmisse er økonomiske problemer. Før ekteskap har folk store forventninger fra sine partnere. De føler at når ekteskap liv vil være jevn og full av lykke og alle sine drømmer vil bli oppfylt. Men problemet oppstår når grunnet mangel på økonomi, de skjønner at ting ikke går slik de hadde forestilt meg.


Det er sagt: "Når det gjelder fattigdom, kjærlighet går ut av vinduet". Hvis denne finansielle kampen strekker seg over en lengre periode, deretter opprettes mental spenning, vanlig krangler, sarkastisk kommentarer, forakt og mangel på bekymring for hverandre. Skilsmisse er et naturlig resultat av denne uro.


En vanlig grunn av skilsmisse er når en partner er et ekstra ekteskapelig forhold. Dette vanligvis skjer på grunn av kjedsomhet i ekteskapet, eller når noen møter en ny romantisk interesse som er vanskelig å motstå. Slike saker oppstår etter noen års ekteskap når begge partnerne starter å hverandre ta for gitt. En må konstant arbeide på ekteskap akkurat som alle andre forhold for å gjøre det interessant og livlig, ellers skilsmisse er uunngåelig.


Noen andre årsaker til skilsmisse inkludere fravær av fysisk aktivitet, mangelen på gjensidig respekt, store forskjeller i oppfatning blant partnere skyldes ulik pedagogisk bakgrunn, religion og ambisjoner og over-possessive virkemåten til partner.


Emosjonelle og finansielle innvirkning


Skilsmisse har sine kort - og langsiktige resultatene ikke bare for mann og kone men barn også. Generelt, mange partnere etter en rotete skilsmisse Skyv inn depresjon og stress. De finner det vanskelig å akseptere nye situasjonen der de måtte leve uten deres slekt. De skaffe en kompleks skyld, det vil si de klandre seg selv for hele problemet eller bli sympati-søkende. Hele verden for dem forvandler et dystert sted.


For barn blir det vanskeligere å godta nye situasjonen, fordi de måtte leve med bare en av foreldrene. Familien blir usymmetrisk og barn slå følelsesmessig usikre og deprimert. Dette resulterer i dype endringer som påvirker dem dypt i deres personlighet. Noen barn bli introverts, mens andre blir desperat oppmerksomhet-søkende. Mange slå i bullies og bli involvert i smålig forbrytelser eller narkotika.


Skilsmisse avløp en følelsesmessig så vel som økonomisk. Alle familie rikdom blir delt likt mellom de to partnerne. Kvinner Hvis jobber ikke har til å forberede seg for å ta opp en jobb. Kostnaden for skilsmisse i form av avgiften på advokater er også ganske høyt.


Skilsmisse, som kan være Avoided og ekteskap Salvaged?


Når du oppdager at situasjonen i ekteskapet er blitt verre, og det er det er ingen varme igjen i relasjonen, man trenger å gjøre litt rask tenkning og handling å berge forholdet. Det første, er det et behov for å analysere situasjon-hva som gikk galt? Det neste trinnet er å diskutere problemet med hverandre. Prøv å tilgi andre partneren på mindre feil og gjøre en løs at i fremtiden ingen partner vil kritisere eller klandre hverandre for problemene med daglige liv.


Hvis du finner situasjonen er ganske ille, og du kan ikke få det til en løsning på egen hånd, er det bedre å ta ved hjelp av et ekteskap rådgiver. Hvis årsaken til splittelse i ekteskap er en utilgivbare grunn som kronisk escapades utenfor ekteskap, er det bedre å gå for skilsmisse, slik at du kan begynne livet ditt på nytt.

No comments:

Post a Comment