Sunday, March 11, 2012

Coping med resultatene av skilsmisse

En hele livsform som revolved rundt din familie hjemme, og at du hadde så brukt til i mange år, brått kommer til en slutt. Familien opphører å eksistere, egenskapen ekteskapelig er delt og barn er overlevert til ett overordnet for trygg forvaring. Partnerne vasker hendene av hverandre, og fra da av kjenner ikke noen forpliktelser mot hverandre.


Etter skilsmisse beholde til tross for din negative følelser, dypt ned du fortsatt svært gode minner av familien din og tidsbruk sammen med din ektefelle. Til tross for alle bitterhet som følge av separasjon, du fortsatt lang for de gode tidene når du hadde gått på ferier sammen, filmer overvåket og gikk for romantiske middager tidlig i ekteskapet. Du kan elske eller hate din ex-ektefelle, men du bare ikke kan synes å glemme ham eller henne. Disse blandete følelser forvirre deg. Du gjør ingen vet hvordan å komme til betingelsene med dem.


Du er rastløs og syk på ease. Noen ganger, negative følelser kan bli intens, og du kan skyve inn tennene-clenching passer av sinne eller bouts av depresjon. Andre ganger kan du føler nostalgisk om mange årene du har vært i å ta vare på dine barn og nøye velge hvilke familie aktiva å kjøpe med inntekt. Coping med resultatene av skilsmisse er en mammoth aktivitet i seg selv. Men du kan gjøre din ildprøve enklere hvis du følger følgende regler.


Ikke spille skylden spillet


En av de største feil folket gjøre etter deres skilsmisse er å inngå en skylden spillet. Disse er to typer – de som klandre seg for hva som har skjedd, og de som klandre sine partnere. Det tidligere vil resultere i en dyp skyld-kompleks som kan føre til kronisk depresjon. Sistnevnte fører til mye akkumulerte sinne, og ønske om hevn som gnaws du fra innenfor.


Begge følelser er caustic og vil begynne å corrode din personlighet. Den største dyd du kan dyrke i løpet av denne tiden er aksept. Du bør bare innrømmer hva som har skjedd og godta at familien er ikke lenger united. Slike aksept og fratredelse å "Guds vilje" gir en indre fred.


Avlede oppmerksomheten din


Det verste du kan gjøre etter din skilsmisse er å holde reliving dårlige minner igjen og igjen i tankene dine. Dette vil aldri tillate du å komme ut av din forlegenhet og få livet tilbake på skinner. Uavhengig av hvor deprimert og lav føler du, bør du tvinge deg til å avlede oppmerksomheten.


Det er mange måter å gjøre dette. Du kan pakke bagasjen og utforske andre land. Du kan ta opp en ny hobby som hagearbeid, eller Skaff deg en pet som en trofast hunden. Du kan ta med interesse i filmer, spesielt komedier, for å lette opp og lære å le igjen.


Få profesjonell hjelp


Prøver å komme til vilkårene med blandede følelser etter skilsmisse er en smertefull prosess. Det er mye lettere hvis du tar et støtte i dette øyeblikket behov. Profesjonelle psykologer eller rådgivere kan lette hele greia ved å komme til rotårsak av din indre uro. De er spesielt opplært og kvalifisert eksperter som har tilegnet seg stor innsikt i menneskelig atferd. Slike rådgivere kan trekke deg ut av din tilstand og få deg tilbake på spor på nytt.


Skrive en dagbok


Lære å skrive en dagbok har en fantastisk løfte rensende effekt. Det er du conversing med din sjel hver kveld. Etter at du har skrevet dine indre de fleste følelser på papir, føler du som om en byrde har løftet av skuldrene og du har fått alle stress og negativity ut av systemet.


Ta opp Yoga og meditasjon


Yoga er stor indiske hemmeligheten til helbredelse kropp og sjel. Vet ingen hvordan Yoga fungerer og hvordan det påvirker vår nervesystemet og hjernen, men det har en fantastisk beroligende innvirkning. Meditasjon er en viktig del av Yoga som lærer hvordan å utvikle en pointedness. Yoga og meditasjon er sammen flott og rimelig helbredende verktøy tilgjengelig for alle som ønsker hans sjel til å spy ut noen stress.


Slappe av og nyte


Etter skilsmisse er det ikke lenge før de negative følelsene begynne å ta bompenger på sinn og kropp. Du skylder det til deg selv å ta godt vare på din egen person. Du bør spise en næringsrik diett og sporadisk skjemme bort deg selv ved en badstue eller gym økten. Dessuten bør du bevisst prøver å slappe av og slappe av ved invitere venner over eller gong ut med dem over helgene.

No comments:

Post a Comment