Thursday, March 8, 2012

Hvordan du får tak i en skilsmisse i Michigan

Ekteskap er beskrevet som den personlige unionen av enkeltpersoner der du lover å elske ære og adlyde, men dessverre årsaker som er personlig til enkeltpersoner, ekteskap ofte bryter ned, bringe i begrunnelse for skilsmisse.


Skilsmisse er basert på delstaten så avhengig av hvilken tilstand kan du bor i du fyller for absolutt, begrenset eller ingen feil skilsmisse. I staten Michigan skilsmisse loven som oppstår vanligvis er nei skyld skilsmisse. Denne typen skilsmisse krever ikke noen bevis av feil fra noen av partene involvert; alt du trenger å gjøre er å vise at forholdet er ikke lenger levedyktig. Vanlige årsaker til no-fault skilsmisse inkludere uforeneligheten og uforsonlige forskjeller ubotelige nedbryting av ekteskapet. Denne typen skilsmisse kan bli tvunget på ikke-igangsetting ektefelle selv om det er mot deres ønsker.


For å starte en skilsmisse prosedyre i Michigan du må bo der i 180 dager før du registrere din klage for skilsmisse. Hvis du er ektefelle som starter skilsmisse prosedyren du er kjent som en saksøker. Hvis du er ektefelle som ikke filen for skilsmisse er du kjent som saksøkte.


Så hvor lang tid en skilsmisse prosedyre tar i Michigan? Hvis ingen barn er involvert i skilsmisse-fremgangsmåten er det anslått i skilsmisse prosedyren vil ta 60 dager å fullføre. Hvis det er barn involvert kan ikke deretter du gis en skilsmisse i minst seks måneder. Det bør bemerkes at disse tidene er bare en omtrentlig retningslinje og mer ofte enn ikke disse tider bør være dobbel.


En skilsmisse er basert primært på mange dokumenter som kreves for at skilsmisse prosedyren skal begynne. Først av disse dokumentene er kjent som en innkallingen. Dette er et dokument som varsler din ektefelle som en skilsmisse prosedyre har begynt, og de har 21 dager til å svare. Når en stevning er sendt vil du flytte bort på håndtere klagen, som er dokumentet som offisielt starter skilsmissen og inneholder mange detaljer som:


• Din og ektefeller navn, inkludert maiden navn
• Navn og Fødselsdato av alle barn som du har
• Når og hvor du var gift, samt datoen for din separasjon
• Din lengde der du bor i land og delstat
• Begrunnelse for skilsmisse
• Detaljerte for en egenskap


Etter at du har blitt servert innkalling og klage til tiltalte er det jobben saksøkte til filen et svar til klagen; Hvis dette skjer, svaret er arkivert og skilsmisse saken blir omstridt; men hvis saksøkte ikke klarer å levere et svar til klagen saken blir ubestridt. Et annet alternativ som saksøkte har etter å ha mottatt klagen er å produsere telleren krav, som saksøker har deretter å svare.


Når klagen er sortert vil du flytte bort på prøver å komme til et forlik. Hvis et forlik ikke kan nås vil tilfelle deretter bli forsøkt. Etter at dette kommer det viktigste dokumentet å gjøre med din skilsmisse; dommen, din endelige beslutning, som er hva gir deg din skilsmisse.


En del av råd som kan tilby deg når det gjelder å skaffe skilsmisse, enten du er saksøker eller saksøkte er å finne en god skilsmisse advokat slik de vil være i stand til å hjelpe deg med alle aspekter av din skilsmisse, spesielt hvis ting begynner å bli vanskelig.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete