Sunday, March 4, 2012

Hvordan jeg vinne ham tilbake? 3 Enkle trinn for å få deg på rett vei!

Når kjærligheten til livet ditt er ikke lenger med deg i en relasjon, er smerte og vondt for mye å bære. Så, du holde tenkte "Hvordan jeg vinne ham tilbake?"


Du kan ha bedt om venner eller surfe Internett prøver å finne svaret, men bare ikke kan synes å finne svaret på spørsmålet. Jeg skal diskutere 3 enkle trinn for å henvise deg minst i riktig retning.


Husk at disse bare begynner trinnene, vil jeg diskutere senere der du finner "The Magic kjærlighet oppskrift"for deg som vil ta deg utover disse 3 enkel skritt.


1. Det første du må forstå er hva som gikk galt med ditt forhold. Jeg vet at mesteparten av tiden er det nok av skylden for å gå rundt. Men du må ta litt tid å virkelig tror om hva som er endret siden de fantastiske begynnelse dagene av relasjonen. Har du endret eller er din ex endret?


Men det er viktig hvis du ønsker å få din ex tilbake for ikke å klandre ham for alt. Husker du prøver å finne ut "hvordan jeg vinne ham tilbake", ikke sted skylden eller få enda.


Å plassere skylden på dette punktet vil bare presse ham ytterligere unna. Å bestemme hva som gikk galt og tar skritt for å korrigere det vil få ham tilbake raskere.


2. Du er nå ensom, trist og ulykkelig, men du må få ut og nyte selv.


Ringe opp noen gamle venner og gå spise lunsj eller gå på kino. Ja, noen av disse gamle venner kan være menn. Hvis du ex eller hans venner ser du skal ut og ha det gøy, ville det gjøre en erklæring om at du ikke er bare oppholder Hjem Ruge over ham.


Dette kan få ham tenke på å få tilbake sammen med deg. Det er menneskets natur for en mann som ser hans ex "flytte" å starte har andre tanker om sjansene for å miste du. Hvis han fortsatt elsker du vil han ikke vil miste du.


3. Den tredje enkle trinn eller en ting du må gjøre er trolig det vanskeligste.


Du må stoppe alle kontakt med ham, minst for et par uker. Hvis du stadig ring, tekst, eller e-ham, vil han ser det som en form av desperasjon, for å være trengende, for å ha overtaket.


Du vil ikke gi dem den ego boost ved utgangspunktet tigge ham å komme tilbake til deg. Hvis han gjorde vil ikke du tilbake forholdet vare lenge fordi den er basert på hans følelser av følelsen "beklager" for deg, ikke hans kjærlighet for deg.


Som jeg sa før disse 3 enkle er trinn bare begynnelsen i forsøk på å få ham tilbake.


Det er en anerkjent plan som vil hjelpe deg å vinne ham tilbake. Det fungerer som en "Magic kjærlighet oppskrift"


Ja, du kan vinne din ex tilbake, men du trenger hjelp til å sette sammen en komplett plan som vil besvare spørsmålet "Hvordan jeg vinne ham tilbake?"

No comments:

Post a Comment