Thursday, March 29, 2012

Å få din Ex-kjæreste tilbake: Hvordan få min Ex-kjæreste ønsker meg tilbake

Det er en bummer når det skjer en breakup, spesielt hvis du ikke er den som ønsket å la gå av relasjonen. Jeg mener, du følte det var å gå langs OK og bam! Han slår deg i tarmen av slutter ting mellom du to.


Jeg vet det ikke føles rettferdig, men mange ting i livet ikke er rettferdig, og nå som du er i denne situasjonen, du trenger for å håndtere det realistisk. Han har gått. Han brøt med deg, og nå du sitter der pining unna for kjærlig armene å holde deg en gang.


Er det alle forgjeves?


Er han virkelig borte for godt?


Kanskje Ja. Kanskje Nei. Hvis din breakup er fortsatt fersk, begge du sannsynligvis føler mange blandede følelser om hverandre akkurat nå. Det var grunner hvorfor du var tiltrukket til hverandre i utgangspunktet. Jeg er sikker på at du hadde noen gode tider sammen. Men var det tydeligvis noen problemer i forholdet også.


Noe kjørte du to fra hverandre.


Du trenger å sitte ned og finne ut hva at noe er. Når du vet hva det er, må du godta at du spilte en rolle i denne breakup. Ja, han trolig har hans feil, men det tar to til å gjøre et partnerskap og du gjorde eller ikke gjøre noe som har bidratt til denne situasjonen.


Noen ganger er det enklere å peke fingrer på den andre personen, enn det er å gjenkjenne våre egne mangler. På den annen side, ikke skylde alt på deg selv. Hvis du gjorde noen ting galt, er jeg sikker på at han gjorde også. Godta det faktum at du er både like skylden for denne breakup.


OK, når du har gjort kan noen sjel søker du gå videre til å ta noen positiv handling. Jeg vil du skal vite nå at kjærlighet er ikke et dukketeater. Du kan ikke magisk trekk hans strenger og "gjør" ham komme tilbake til deg. Vi har alle kjent noen som var manipulerende og spesialiserer seg på å lure personer til å gjøre sin budgivning. Men din ex kjæreste er en person som du skal respektere nok til å ikke prøve og manipulere hans følelser.


Du vil ikke kommer over så manipulerende, fordi han vil på nytt som og ønske ingenting å gjøre med deg for godt. Så det er bedre å spille smart ting. Med smart mener jeg bør du komme opp med en god strategi for å vinne din ex kjæreste tilbake ved din side. Han skal føle seg godt om du og godt om som ønsker å være med deg.


Det er definitivt hva du kan gjøre for å få ham interessert i deg igjen. Du ser, nøkkelen er å først la ham på kroken – ikke prøv å tvinge ham til å bli med deg. Prøv ikke å utpressing ham eller skyldfølelse tur ham. Vise ham at du er en trygg kvinne som har henne ting sammen. La ham få vite det er greit at du ikke er et par lenger.


Ikke hyperventilate.


Denne taktikken vil la ham få vite at du er fremdeles en god person til å være rundt. Han ser at du håndterer breakup maturely. Han vil være mer åpne for å snakke med deg og holde kommunikasjonslinjene åpne. Kommunikasjon er alt når du ønsker for å gjenforene med din ex.

1 comment:


  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete